Jump to content

Za kulisami valetingu w Irlandii

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mam brata w Irlandii. Mówił mi o tym że tam o samochody nie dbają i mają syf ale nie myślałem że aż tak jest :shock: Mówił że cielaki na porządku dziennym w bagażniku i na kanapie tylnej wożą, w gumowcach z gnojem do land cruiserów nowych bez żadnego zastanowienia wchodzą. Co kraj to obyczaj :lol:

Myślę, że tutaj chodzi zupełnie o coś innego...

Skoro Ty pracujesz, żona pracuje i stać Cię na nowy samochód po 3 latach... to nie dbasz, bo łatwo przyszło, łatwo poszło...

Podobnie wewnątrz wyglądają przecież samochody we Włoszech, Austri....

Z zewnątrz(pourywane zderzaki, poobijane) Francja...

Ot taka zależność....

Ludzie - pogrom. Jakbym zobaczył takie paździochy u mnie na podwórku to nie wiedziałbym od czego zacząć. Nie wiem jak Ci ludzie mogą jeździć w takim chlewie - łatwiej im może na te auta zarobić to i mniej szanują od Polaczków.

BTW. Pomyliłeś w opisie Focusa z Corsą D ;)

golden0282, będziesz aktualizował temat ? lubię takie parchy :D

Aktualizacje zrobię , bo te to tak na szybko połapałem z dysku , a jeszcze coś tam się znajdzie :)

No to czekamy i liczymy na więcej takich okazów :kox:

Skoro Ty pracujesz, żona pracuje i stać Cię na nowy samochód po 3 latach... to nie dbasz, bo łatwo przyszło, łatwo poszło...

Podobnie wewnątrz wyglądają przecież samochody we Włoszech, Austri....

Wiem że dbałość Niemców o auta jest mocno przereklamowana i tak naprawdę może nieco mityczna, ale coś w tym jednak jest. Jak już jestem w DE to nie widzę parchów, brudasów, walającego się siana na fotelach, tylko większość aut co najmniej schludna. A jak już jakiś karaluch się trafi, to najczęściej ma czerwoną flagę z półksiężycem na proporczyku albo koszulkę Galatasaray zamiast pokrowca na fotel :mrgreen:

• Moderator
na taki widok, zrobiłbym chyba w tył zwrot i czym prędzej oddalił się poza terytorium wroga :evil:

Ja sie zastanawiam, co trzeba zrobic zeby miec taki chlew w aucie. Przeciez to jest wrecz szkodliwe- wszechobecny grzyb, bakterie i inne mikroby. Chyba, ze od pokolen zaprawieni juz sa :o