Jump to content

2DIN + kamera cofania - co sądzicie, co polecacie?

Recommended Posts

Cześć

Najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu będę miał u siebie radio 2DINowe z dotykowym wyświetlaczem z funkcją podłączenia kamery cofania. Praktykował ktoś takie kamerki? Mówimy o modelach uniwersalnych których na Allegro jest masa i tak naprawdę nie wiem jak z ich jakością. Od razu zaznaczam, iż nie oczekuję cudów ale zawsze taki bajer może się okazać przydatnym. Montował ktoś coś takiego u siebie?

Pzdr, Błaszczu

Mam tak owe w Isuzu i jestem bardzo zadowolony ;) Tylko stację chińczyka zamieniłem na firmówkę bo coś mi nie pasowała :?

Kamerka w ramce rejestracji daje radę :good:

Jak chciałbyś jakieś szczegóły to popatrze co i jakie jest dokładnie ;)

Mam tak owe w Isuzu i jestem bardzo zadowolony ;) Tylko stację chińczyka zamieniłem na firmówkę bo coś mi nie pasowała :?

Jak chciałbyś jakieś szczegóły to popatrze co i jakie jest dokładnie ;)

Myślałem właśnie o takiej w rejce ale chyba jednak dam pod blendą nad rejestracją. Myślałem, że to większe koszta są ale jak spojrzałem na ceny na Allegro to stwierdziłem, że warto zamontować :good: Powiedz mi jak z widocznością w czasie deszczu? Masz wersję z diodami IR? Tak w ogóle na ekranie pokazuje się jakaś odległość? Jakbyś miał chwilę i to autko pod ręką to cyknij jakąś fotkę nawet kalkulatorem jak to na wyświetlaczu się prezentuje :good:

mam taki wynalazek i zarówno u mnie jak i u znajomych czasami pojawia się problem z migającym obrazem...radio pioneer, bede musiał zmienić niestety bo obsługuje tylko iphona 4ke..

jak się dokupi kabel to będzie działać z małym ale, wg pioneera aktualizacja softu dla ip5 ma być w połowie kwietnia, obecnie ponoć nie działa to stabilnie. Osobiście nie chciało mi się bawić, 4r-ka jeździła w aucie jako ipod, jakoś dźwięku super, kamera cofania śmiga, no ale nie da się niestety podłączyć nic na adroidzie wiec zostaje wtedy tylko telefon BT i radio...