blaszczu Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 Cześć Najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu będę miał u siebie radio 2DINowe z dotykowym wyświetlaczem z funkcją podłączenia kamery cofania. Praktykował ktoś takie kamerki? Mówimy o modelach uniwersalnych których na Allegro jest masa i tak naprawdę nie wiem jak z ich jakością. Od razu zaznaczam, iż nie oczekuję cudów ale zawsze taki bajer może się okazać przydatnym. Montował ktoś coś takiego u siebie? Pzdr, Błaszczu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzinkins Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 Mam tak owe w Isuzu i jestem bardzo zadowolony Tylko stację chińczyka zamieniłem na firmówkę bo coś mi nie pasowała Kamerka w ramce rejestracji daje radę Jak chciałbyś jakieś szczegóły to popatrze co i jakie jest dokładnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
blaszczu Posted April 4, 2013 Author Report Share Posted April 4, 2013 Mam tak owe w Isuzu i jestem bardzo zadowolony Tylko stację chińczyka zamieniłem na firmówkę bo coś mi nie pasowała Kamerka w ramce rejestracji daje radę Jak chciałbyś jakieś szczegóły to popatrze co i jakie jest dokładnie Myślałem właśnie o takiej w rejce ale chyba jednak dam pod blendą nad rejestracją. Myślałem, że to większe koszta są ale jak spojrzałem na ceny na Allegro to stwierdziłem, że warto zamontować Powiedz mi jak z widocznością w czasie deszczu? Masz wersję z diodami IR? Tak w ogóle na ekranie pokazuje się jakaś odległość? Jakbyś miał chwilę i to autko pod ręką to cyknij jakąś fotkę nawet kalkulatorem jak to na wyświetlaczu się prezentuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzinkins Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 Wszystko jest ładnie - jutro zrobię zdjęcia radyjka, kamerki, widoku z niej itp Nawet mam na sprzedaż stare radyjko to też pokaże Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniels Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 Kamerka w ramce rejestracji daje radę mam taki wynalazek i zarówno u mnie jak i u znajomych czasami pojawia się problem z migającym obrazem...radio pioneer, bede musiał zmienić niestety bo obsługuje tylko iphona 4ke.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blaszczu Posted April 4, 2013 Author Report Share Posted April 4, 2013 Wszystko jest ładnie - jutro zrobię zdjęcia radyjka, kamerki, widoku z niej itp Nawet mam na sprzedaż stare radyjko to też pokaże W takim razie czekam i dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sucre Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 Również jestem ciekaw jak to wygląda bo w najbliższym czasie chciałbym zamontować u siebie. Daniels/Dzinkins jaka cena bo widzę że macie do sprzedania? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzinkins Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 Zdjęcia mam - zrzucę później [ Dodano: 6 Kwiecień 2013, 18:54 ] Radyjko z widokiem z kamerki Kamerka w ramce Czujniki cofania A radio do sprzedania zaraz poszukam jakie Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniels Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 Daniels/Dzinkins jaka cena bo widzę że macie do sprzedania? dla kogoś z forum 700 zeta i gwarancja do lipca 2014, jedyny minus to że trzeba mieć iphona 4/4s Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaslu Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 Daniels jak możesz to podaj model radia Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniels Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/AppRadio/AppRadio+%28SPH-DA01%29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaslu Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 Testowales może czy pójdzie z ip5? Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniels Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 jak się dokupi kabel to będzie działać z małym ale, wg pioneera aktualizacja softu dla ip5 ma być w połowie kwietnia, obecnie ponoć nie działa to stabilnie. Osobiście nie chciało mi się bawić, 4r-ka jeździła w aucie jako ipod, jakoś dźwięku super, kamera cofania śmiga, no ale nie da się niestety podłączyć nic na adroidzie wiec zostaje wtedy tylko telefon BT i radio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts