Jump to content

Przełącznik świateł chrom VW

Recommended Posts

Witam wszystkich. Może ktoś mi pomoże

Chciałem zapytać, odnośnie tego przełącznika świateł chrom do paska B5 '97 czy taki zakupiony

z aukcji będzie pasował, niby jest napisane, że Passat B5. Ale chodzi mi o to, że wyjmę stary

i wkładam chromowany, czy trzeba będzie kombinować coś z przewodami na kostce ?

(Lampy z halogenami)

http://allegro.pl/nowy-wlacznik-swiatel ... 70849.html

powinien spasować bo z tyły jest szeroka wtyczka, a aktualne mają już wąską. Ale najlepiej tak jak pisze buka. Tylko że jak dobrze kojarzę to nowe paski mają ten chrom i inne dodatki w macie, a tu pełen błysk jest

Może pytasz o rzeczy wielokrotnie omawiane ;)

No właśnie nie, sprawdzam przed napisaniem nowego tematu, czy już coś podobnego się nie pojawiło, a jak jest już wątek, który mnie interesuje to pytam w tym napisanym. No ale nieważne, nie ma co gdybać. Ważne, że tutaj można się szybko dowiedzieć dużo rzeczy. ;)

Jeżeli temat passata to zapytam, jakie fora poleciacie??

Jest tylko jedno ogólne forum Passata.

Wystarczy wpisać w googlach.

marasec, Jak na passacie nie odpowiadają to zobacz, ewentualnie zapytaj na forum golfa. IMO większe kompendium wiedzy i "szybszy" czas reakcji forumowiczów. BTW widziałem że takie włączniki ludzie montowali w golfach IV. Wiem że pasowały z passata cc, polo 6r i golfa VI także i ten myślę, że podpasuje, ale lepiej sprawdzić :o:)

PozdarVWiam

z passka cc i tych innych co opisałeś podpasuje, jak rozbierzesz go na części pierwsze i przeniesiesz do swojego aktualnego włącznika tylko ten element z chromem