KubaCK Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 często na forach internetowych pojawia się taki temat i cieszy się popularnością - chętnych zapraszam do udzielenia się. Więc ja zacznę - ja handluje hurtowo stalą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malkolm Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 ja jestem farmerem i mam niewielką sieć komputerową Link to comment Share on other sites More sharing options...
SM Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 A ja jeszcze studiuję i też mam zamiar być farmerem (jak to ładnie brzmi) Będę chodził za koniem po polu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 Ja jestem kierownikiem zaopatrzenia w firmie produkującej chemie budowlaną, a dodatkowo jestem na otwarciu firmy wynajmującej auta do ślubów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 Produkuję opakowania z hdpe, tuby aluminiowe (np. na kleje), pojemniki alu aerozolowe i w wolnych chwilach zarządzam spółdzielnią mieszkaniową (Panem Prezesem Jestem ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 Przez 25 lat bujałem się po morzach i oceanach. Teraz jestem na etacie "gospodyni domowej" u mojej żonki a latem prowadzę mały pensjonat w Mielnie. w wolnych chwilach zarządzam spółdzielnią mieszkaniową (Panem Prezesem Jestem ). Marcin, a wiele dusz liczy ta spółdzielnia???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej10 Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 Ja to sobie tak spokojnie: studjiuję (ostatni rok buuuuuuu ) mam szkólkę roślin ozdobnych, mikro uprawy rolne a w wolnych chwilach dłubię w samochodach (kiedy się znajdzie więcej czasu) no i czasem coś tam się skonstruuje w przypływie weny twórczej. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
turzol Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 5 lat pracowałem w dziale IT dużej sieci handlowej. Od ponad pół roku jestem na stanowisku specjalisty IT w centrali tej sieci Natomiast w wolnych chwilach pochłania mnie dłubanie w aucie i to najbardziej lubie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 fonnes, Około 150. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 10, 2009 Report Share Posted December 10, 2009 A ja sobie handluje chemią i srajtaśmą Link to comment Share on other sites More sharing options...
maasbracht Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Po dlugiej przerwie wpisow i ja cos uzupelnie:) Jeb....ł.....em prace w Irlandii płd. po 6 latach pracy w owocach itp,itd.otworzylem firme zajmujaca sie detailingiem(start od 06.04.2010r.....doswiadczenie zdobylem pracujac w Szwecji w jednej z duzych firm detailerskich....i tak sie jakos kulam...co dalej z tego bedzie? to chyba przysłowiowi``najstarsi górnicy nie wiedzą`` Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyzax Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Nauczyciel w szkole podstawowej i trener piłki nożnej po godzinach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pzwmichu Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Po dlugiej przerwie wpisow i ja cos uzupelnie:) Jeb....ł.....em prace w Irlandii płd. po 6 latach pracy w owocach itp,itd.otworzylem firme zajmujaca sie detailingiem(start od 06.04.2010r.....doswiadczenie zdobylem pracujac w Szwecji w jednej z duzych firm detailerskich....i tak sie jakos kulam...co dalej z tego bedzie? to chyba przysłowiowi``najstarsi górnicy nie wiedzą`` Byłeś moze w Cork? bo spędziłem tam kiedyś 7 miesięcy [ Dodano: 24 Marzec 2010, 16:02 ] A co do pytania z tematu to mam hurtownię materiałów budowlanych ciężkich czyli: cegły klinkierowe, dachówki, pustaki, czapy ogrodzeniowe, zaprawy itp Link to comment Share on other sites More sharing options...
R0N1N Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Ja 5+ lat kierowałem działem rozwoju w jednej z większych firm robiących chemię gospodarczą i kosmetyki, a od ponad roku dalej zajmuję się tą branżą ale już z pozycji dystrybutora surowców chemicznych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aro_77 Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Z wyksztalcenia jestem matematykiem a pracuje w informatyce od lat przy bazach danych glownie oracle oraz zajmuje sie wdrozeniami duzych aplikacji takich jak ERP, WMS itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebba75 Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Ja to sobie wyjechale z PL w wieku 18 lat i takim sposobem wiel wiosenek spedzilem w Szwecji, pierwsze lata szkola jezyk jakies smieszne praktyki, 6lat w sieci Mr Cap- 3 lata na podlodze pozniej jako szef a ze mi sie znudzilo to se poszedlem i tak ostatnie lata se importuje exportuje i takie tam na suchary starcza wiec da sie zyc a polerowanko hmm jako pasja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Afi Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 A ja dybie jako uczeń Technikum Geodezyjnego (III klasa), a na życie się zarabia - jak to na młodzież przystało - kombinując... Tu się drożej kupi, tam się taniej sprzeda... Czy na odwrót Apropo - nie chce ktoś kupić alufelg do Renówki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maasbracht Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Po dlugiej przerwie wpisow i ja cos uzupelnie:) Jeb....ł.....em prace w Irlandii płd. po 6 latach pracy w owocach itp,itd.otworzylem firme zajmujaca sie detailingiem(start od 06.04.2010r.....doswiadczenie zdobylem pracujac w Szwecji w jednej z duzych firm detailerskich....i tak sie jakos kulam...co dalej z tego bedzie? to chyba przysłowiowi``najstarsi górnicy nie wiedzą`` Byłeś moze w Cork? bo spędziłem tam kiedyś 7 miesięcy [ Dodano: 24 Marzec 2010, 16:02 ] A co do pytania z tematu to mam hurtownię materiałów budowlanych ciężkich czyli: cegły klinkierowe, dachówki, pustaki, czapy ogrodzeniowe, zaprawy itp Szczerze mowiac przez te wszystkie lata malo zwiedzilem poludniowej czesci wyspy.bylem tylko w Ninah- hrabstwo Tipperary i Rossleare Harbour-hrabstwo Wicklow,a tak czesc polnocna zachodnie wybrzeze i Irlandia Pln..ostatnio IRA miala spora wyprzedaz uzbrojenia,moznabylo dostac tanio karabin...(zart oczywiscie:) ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 A ja zajmuję się, już od dobrych kilku lat, zamówieniami publicznymi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
19Urban94 Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 A ja jestem w ostatniej klasie gimnazjum i za pół roku idę do technikum samochodowego... W wolnym czasie jeżdzę rowerem i dłubie przy aucie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wlody Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Pracuję w dużej firmie budowlanej - produkuję kraty podestowe, wcześniej 5 lat w Daewoo-FSO w tym pół roku w Inchon w Korei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Informatyk- administrator sieci Link to comment Share on other sites More sharing options...
timur Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 a ja mam chyba najdłuzszy pod względem zapisu zawód operator maszyn skrawających przystosowaniem do obróbki komputerowej w skrócie -tokarz,frezer,szlifierz dodatkowo firma czyszcząco-porządkowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 timur, to bierz pianownicę z allegro i na frezarko kopiarkę z nią Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Zastępca kierownika/doradca klienta w największym salonie muzycznym z instrumentami na Śląsku. Praca dla pasji, bo kokosów z tego nie ma niestety Wcześniej salon sportowy z zajawkowym sprzętem (snowboard, rowery, kitesurfing, windsurfing, ciuchy) i dwukrotnie praca po 4, 5 miesięcy w Irlandii na stanowiskach które wolałbym przemilczeć Za to pieniążki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts