Jump to content

Czym się zajmujemy ?

KubaCK

Recommended Posts

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Produkuję opakowania z hdpe, tuby aluminiowe (np. na kleje), pojemniki alu aerozolowe i w wolnych chwilach zarządzam spółdzielnią mieszkaniową (Panem Prezesem Jestem :D ). :)

Przez 25 lat bujałem się po morzach i oceanach. Teraz jestem na etacie "gospodyni domowej" u mojej żonki :D a latem prowadzę mały pensjonat w Mielnie.

w wolnych chwilach zarządzam spółdzielnią mieszkaniową (Panem Prezesem Jestem :D ). :)

Marcin, a wiele dusz liczy ta spółdzielnia????

Ja to sobie tak spokojnie: studjiuję (ostatni rok buuuuuuu :/:( ) mam szkólkę roślin ozdobnych, mikro uprawy rolne a w wolnych chwilach dłubię w samochodach (kiedy się znajdzie więcej czasu) no i czasem coś tam się skonstruuje w przypływie weny twórczej. Pozdrawiam

5 lat pracowałem w dziale IT dużej sieci handlowej. Od ponad pół roku jestem na stanowisku specjalisty IT w centrali tej sieci

Natomiast w wolnych chwilach pochłania mnie dłubanie w aucie i to najbardziej lubie :)

• 3 months later...

Po dlugiej przerwie wpisow i ja cos uzupelnie:) Jeb....ł.....em prace w Irlandii płd. po 6 latach pracy w owocach itp,itd.otworzylem firme zajmujaca sie detailingiem(start od 06.04.2010r.....doswiadczenie zdobylem pracujac w Szwecji w jednej z duzych firm detailerskich....i tak sie jakos kulam...co dalej z tego bedzie? to chyba przysłowiowi``najstarsi górnicy nie wiedzą``:)

Po dlugiej przerwie wpisow i ja cos uzupelnie:) Jeb....ł.....em prace w Irlandii płd. po 6 latach pracy w owocach itp,itd.otworzylem firme zajmujaca sie detailingiem(start od 06.04.2010r.....doswiadczenie zdobylem pracujac w Szwecji w jednej z duzych firm detailerskich....i tak sie jakos kulam...co dalej z tego bedzie? to chyba przysłowiowi``najstarsi górnicy nie wiedzą``:)

Byłeś moze w Cork? bo spędziłem tam kiedyś 7 miesięcy :)

[ Dodano: 24 Marzec 2010, 16:02 ]

A co do pytania z tematu to mam hurtownię materiałów budowlanych ciężkich czyli: cegły klinkierowe, dachówki, pustaki, czapy ogrodzeniowe, zaprawy itp :)

Ja 5+ lat kierowałem działem rozwoju w jednej z większych firm robiących chemię gospodarczą i kosmetyki, a od ponad roku dalej zajmuję się tą branżą ale już z pozycji dystrybutora surowców chemicznych.

Z wyksztalcenia jestem matematykiem :) a pracuje w informatyce od lat przy bazach danych glownie oracle oraz zajmuje sie wdrozeniami duzych aplikacji takich jak ERP, WMS itp.

Ja to sobie wyjechale z PL w wieku 18 lat i takim sposobem wiel wiosenek spedzilem w Szwecji, pierwsze lata szkola jezyk jakies smieszne praktyki, 6lat w sieci Mr Cap- 3 lata na podlodze pozniej jako szef :D a ze mi sie znudzilo to se poszedlem i tak ostatnie lata se importuje exportuje i takie tam na suchary starcza wiec da sie zyc a polerowanko hmm jako pasja :)

A ja dybie jako uczeń Technikum Geodezyjnego (III klasa), a na życie się zarabia - jak to na młodzież przystało - kombinując... :-] Tu się drożej kupi, tam się taniej sprzeda... Czy na odwrót :idea: Apropo - nie chce ktoś kupić alufelg do Renówki ? :mrgreen:

Byłeś moze w Cork? bo spędziłem tam kiedyś 7 miesięcy :)

[ Dodano: 24 Marzec 2010, 16:02 ]

A co do pytania z tematu to mam hurtownię materiałów budowlanych ciężkich czyli: cegły klinkierowe, dachówki, pustaki, czapy ogrodzeniowe, zaprawy itp :)

Szczerze mowiac przez te wszystkie lata malo zwiedzilem poludniowej czesci wyspy.bylem tylko w Ninah- hrabstwo Tipperary i Rossleare Harbour-hrabstwo Wicklow,a tak czesc polnocna zachodnie wybrzeze i Irlandia Pln..ostatnio IRA miala spora wyprzedaz uzbrojenia,moznabylo dostac tanio karabin...(zart oczywiscie:) )

a ja mam chyba najdłuzszy pod względem zapisu zawód

operator maszyn skrawających przystosowaniem do obróbki komputerowej :D:D

w skrócie -tokarz,frezer,szlifierz

dodatkowo firma czyszcząco-porządkowa

Zastępca kierownika/doradca klienta w największym salonie muzycznym z instrumentami na Śląsku.

Praca dla pasji, bo kokosów z tego nie ma niestety ;)

Wcześniej salon sportowy z zajawkowym sprzętem (snowboard, rowery, kitesurfing, windsurfing, ciuchy) i dwukrotnie praca po 4, 5 miesięcy w Irlandii na stanowiskach które wolałbym przemilczeć :oops: Za to pieniążki... :roll: