pLaYmAn Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Gdzie w Poznaniu można bezpiecznie oddać auto do mycia ? Podzielcie się proszę jakimiś namiarami jeśli znacie jakieś myjnie godne zaufania Link to comment Share on other sites More sharing options...
snap Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 moze by podkleic temat i rozszerzyc na wszystkie miasta w Polsce ? sam bym chetnie sie dowiedzial gdzie przy -10 moge oddac samochod do mycia we Wroclawiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
pLaYmAn Posted December 21, 2012 Author Report Share Posted December 21, 2012 ^ bardzo dobry pomysł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator AreK Posted December 21, 2012 Administrator Report Share Posted December 21, 2012 pLaYmAn, Negocjuję z pewną myjnią. Walczę o podniesienie standardów. Kto wie może się uda. Na razie sceptycznie patrzą na moje fanaberie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzaKal Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 hmm a nie ma tu nikogo z Poznania co prowadzi jakąś myjnię ... [ Dodano: 21 Grudzień 2012, 21:22 ] Arekkaz, Ty masz fajny garaż i już jest pomysł na zarobek po godzinach pracy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator AreK Posted December 21, 2012 Administrator Report Share Posted December 21, 2012 SzaKal, w moim garażu nie ma możliwości mycia aut a poza tym jest stanowczo za mały. Myjnie?Oczywiście, że są ale nie czują tematu. Mycie przez godzinę jednego auta to niekorzystny interes Poznań to jest w ogóle jakieś dziwne miasto w tej materii Link to comment Share on other sites More sharing options...
citrofan Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 na marcelinskiej jest fajna myjnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
pLaYmAn Posted January 20, 2013 Author Report Share Posted January 20, 2013 Jakieś niusy? Może chociaż znacie jakieś miejsca gdzie można własnoręcznie umyć auto przy minusowej temp. powietrza? na marcelinskiej jest fajna myjnia Mógłbyś napisać coś więcej ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 pLaYmAn, w okresie zimowym najczęściej myję tutaj http://www.myjniawpoznaniu.pl/ W godzinach wieczornych nie ma już ciecia, kolejek też nie więc nie widzę przeszkód, żeby oblecieć na dwa wiadra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camel- Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Nie wiem czy można na dwa wiaderka, ale korzystam mimo wszystko (a bo blisko tak naprawdę) z bezdotyku na przeciwko Selgrosa, obok Orlenu. Stawki przyzwoite (troche krótko piana, tzn "mydło" leci), ale twarda woda stosunkowo miękka, ogrzewana podłoga i jeszcze nigdy nie widziałem, żeby ktoś tam czaił Link to comment Share on other sites More sharing options...
grochu70 Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 pLaYmAn, w okresie zimowym najczęściej myję tutaj http://www.myjniawpoznaniu.pl/W godzinach wieczornych nie ma już ciecia, kolejek też nie więc nie widzę przeszkód, żeby oblecieć na dwa wiadra potwierdzam myję tylko tam , z reguły rano i jest spokój - raz zastałem kogoś z obsługi , ale podszedł zobaczyć z ciekawości jak pianuję auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbarti Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Camel-, grochu70, Muszę tam zajechać ponownie, bo tez blisko, ale z tego co pamietam tam są kamery.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moler Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Ja także niedawno skorzystałem z mycia na dwa wiadra na myjni samoobsługowej bo auto się tego domagało, a nie warto było rozstawiać całej aparatury w ogrodzie i robić błota przed podjazdem. Jako że byłem przed pracą, podjechałem na myjnię koło hotelu Polonez, przy nowym wydziale Prawa i Administracji UAM na Niepodległości. Całość zajęła mi nieco ponad 30 minut, najgorzej było z wlewaniem czystej wody do wiaderek, bo ciśnienie wody pokaźne. Sorry za kiepskie zdjęcia. Następnym razem wezmę lustrzankę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camel- Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 moler, robiłeś coś z lakierem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 bbarti, jeśli mówisz o Ehrle na Alei niepodległości, to masz racje, kamery są, ale jak widać niżej kolega moler, był, mył i chyba go jeszcze nie dopadli Myślę, że w najgorszym wypadku zwróci Ci uwagę pan pilnujący (jeśli akurat będzie), no przecież nie będą Cię ścigać za to, że umyłeś samochód ręcznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moler Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Adm, mówisz że mam się bać? Camel-, mam kupione kilka preparatów, na razie dla początkujących - między innymi UC i Achilles Prep. Postaram się coś zdziałać. Czeka mnie w sumie jeszcze zakup jakiejś polerki i glinki i mogę startować. Zbieram jeszcze trochę kasy. Problemem jest też brak miejsca na korektę. W Rokietnicy mam drogi guntowe i kurzy się jak cholera, garażu nie mam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbarti Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 Adm Mam na myśli ta na przeciwko Selgrosu Link to comment Share on other sites More sharing options...
pLaYmAn Posted January 21, 2013 Author Report Share Posted January 21, 2013 Dzięki wielkie za odpowiedzi! Bezdotyk przy Iuridicum Novum znam, czasem przed zajęciami płuczę tam furę Jednak - biorąc pod uwagę obecne minusowe temperatury - szukam raczej ogrzewanych miejscówek Muszę podpytać chłopaków z Galerii Malta czy istniałaby opcja umycia auta własnoręcznie u nich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator AreK Posted January 21, 2013 Administrator Report Share Posted January 21, 2013 pLaYmAn, nie ma takiej opcji. Dawno temu pytałem to mnie wyśliali Link to comment Share on other sites More sharing options...
kross12 Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 Co do myjni na al.Niepodległości przy Iuridicum Novum to również zdarzyło mi się myć tam auto, cieciowi to nie przeszkadzało. Miałem okazję rozmawiać z właścicielem zaraz po otwarciu, pytałem o możliwość mycia ręcznego i grzecznie odmówił. Generalnie facet w porządku, otwarty wszelkie uwagi odnośnie ciśnienia, ilości piany itp. dostałem nawet zaproszenie na oficjalne otwarcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajmon_LP Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 Samoobsługowa Na Ul. Bułgarskiej między Shellem a Lidlem mijając Bukowską. Po godz. 22 zniżki Link to comment Share on other sites More sharing options...
moler Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 Ja dzisiaj zauważyłem, że powstała nowa myjnia przy wieżach RTV na Piątkowie, naprzeciwko Orlena. Ktoś korzystał? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts