piotrek305 Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Panowie wie ktoś ile może kosztować i jak z trwałością tej metody ? Fajnie można sobie felgi albo elementy wnętrza zrobić. http://www.hydrotransfer.pl/hydrografik ... /felgi.php tutaj efekty Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlawkO Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Panowie wie ktoś ile może kosztować i jak z trwałością tej metody ? Trwałość jest na pewno lepsza niż oklejanie jakąś tanią folią "karbonową" A zabawa w hydrografike nie jest tania oj nie (to też zależy od elementu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lakikwap Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 na zywo wyglada to wg. mnie strasznie badziewnie. Jak cerata jakaś Link to comment Share on other sites More sharing options...
GracjanS4 Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 na zywo wyglada to wg. mnie strasznie badziewnie. Jak cerata jakaś +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzaKal Posted November 22, 2012 Report Share Posted November 22, 2012 Trwałość bardzo wysoko, ponieważ na koniec maluje się to bezbarwnym . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camel- Posted November 22, 2012 Report Share Posted November 22, 2012 Dopóki nie będzie to "wzór karbon" to jeszcze jako tako, co nie zmienia faktu, że na zywo wyglada to wg. mnie strasznie badziewnie. Jak cerata jakaś +2 We włóknach piękne jest to w jaki sposób się one układają, często dośc niereguralnie, a na hydrografice, to wiadomo jak się układają... To tak jakby sobie zrobić wzór skóry na feldzie i udawać, że jest skórzana Link to comment Share on other sites More sharing options...
micky Posted November 22, 2012 Report Share Posted November 22, 2012 Dopóki nie będzie to "wzór karbon" to jeszcze jako tako, co nie zmienia faktu, że na zywo wyglada to wg. mnie strasznie badziewnie. Jak cerata jakaś +2 We włóknach piękne jest to w jaki sposób się one układają, często dośc niereguralnie, a na hydrografice, to wiadomo jak się układają... To tak jakby sobie zrobić wzór skóry na feldzie i udawać, że jest skórzana Z tego co pamiętam to miałeś to w W202. I co? Taka lipa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camel- Posted November 22, 2012 Report Share Posted November 22, 2012 micky, hydrografika byłaby droższa od położenia włókna, dlatego nigdy nie miałem hydrografiki i nawet nigdy nie chciałem jej mieć Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_rahzel Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 Poleci ktoś dobry zakład który zrobi hydrografikę? Najlepiej Kraków lub okolice,ale wysyłkowo też mogę to ogarnąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts