SwissvaxDetail Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 Poniżej przedstawiamy kilka fotek głównie z pracy przy lakierze i efektu końcowego. W aucie przeprowadziliśmy kompletny detailing ,tylko jak to ostatnio bywa z braku czasu nie udało się nam pokazać całej pracy włożonej w to auto. Kilka słów o lakierze: powłoka akrylowa czyli wszystkie użyte pady zostały zabarwione na czerwono i nie tylko bo pył wokół auta brudził wszystko nawet buty co widać na jednym ze zdjęć ,grubość powłoki w granicach 2000 mikronów. Do korekty użyliśmy Scholl S3 GE i pad orange spider swissvax a następnie Scholl S40 i biały pad gloss swissvax, jako cleaner posłużył SV regular. Na koniec zabezpieczyliśmy lakier woskiem Swissvax Divine. I jeszcze taka mała ciekawostka Auto jest do wygrania w konkursie poniżej http://www.wymienaniola.pl/ A tutaj nowa reklama AXE z udziałem naszego pacjenta http://www.youtube.com/watch?v=bKIZDDmsybs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Domel Posted August 16, 2012 Moderator Report Share Posted August 16, 2012 No prosze jaki wysyp amerykanskiej motoryzacji na forum ostatnio piekna robota Link to comment Share on other sites More sharing options...
proximo Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 To chyba Mustang z 65 roku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator AreK Posted August 16, 2012 Administrator Report Share Posted August 16, 2012 Piękne auto. Piękna robota. Marzę o możliwości zajęcia się takim cackiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SwissvaxDetail Posted August 16, 2012 Author Report Share Posted August 16, 2012 To chyba Mustang z 65 roku? Dzięki, już poprawione Link to comment Share on other sites More sharing options...
krrizz Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 w weekend stał w Multikinie na Targówku i tak przyglądając się wiedziałem że musiał być przygotowany przez profesjonalistów:) ciekawe czy Pani Czesia sprzątaczka Cifem go przemywa i wyciera papierem z odcisków palcy Link to comment Share on other sites More sharing options...
metys Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 no proszę... na zdjęciach nawet jakoś to wygląda. Albo pani Czesia poleciała na grubo z cifem, albo ktoś ślizgał się po masce jak w amerykańskich filmach Link to comment Share on other sites More sharing options...
miHoo79 Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 Piękny samochód, i praca jak zawsze na wysokim poziomie.. Mam pytanie o grubość lakieru, napisaliście w granicach 2000 mikronów? 10 -20 warstw akrylu? (raczej nie) czy poprostu mocno szpachlowany miejscowo? Czy wkradł się błąd i miało być 200?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
metys Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 2000 to nie błąd , a czy to 20 warstw akrylu, czy 2 tony szpachli, to już inna kwestia Link to comment Share on other sites More sharing options...
nOx Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Metys ! gdzie byłeś jak cie nie było ?? Projekt jak i sam rozstaniowów bardzo fajne Link to comment Share on other sites More sharing options...
metys Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 nie chcę tu pitolić nie na temat, ale w wielkim skrócie---> jestem mam się zajebi*cie, często odwiedzam swissvaxa, a tak na marginesie to... projekt fajniejszy niż rozstaniowóz;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lozek Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Zrobiliście korektę lakieru 100% czy chodziło o odświeżenie tylko? Mustang ten stał w Multikinie na Targówku jakiś czas temu (Reklamowała się firma AXE itd). Pracuję tam więc miałem okazję podziwiać go przez pare dni, dzień w dzień Dobra robota Edit: O Dopiero teraz zauważyłem tego posta: w weekend stał w Multikinie na Targówku i tak przyglądając się wiedziałem że musiał być przygotowany przez profesjonalistów:) ciekawe czy Pani Czesia sprzątaczka Cifem go przemywa i wyciera papierem z odcisków palcy Jak widziałem to mikrofibrą był przecierany co jakiś czas by nie było odcisków no i ogólnie niezbyt było można go dotykać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts