MetalMagnes Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 Jak w temacie, piszemy, chwalimy się co zrobiliśmy przy swoim aucie. Będzie wiadomo kto jak dba i ile dba o auto. Będzie dokumentacja czarno na białym! Może wyjdzie na to, że modzi nic nie robią tylko gadają Ja zaczynam. Dzisiaj mycie auta na 2 wiadra, 2 gąbki i jedną rękawicę, szampon ekologiczny Organiki. Czas 1.45. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metys Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 Może wyjdzie na to, że modzi nic nie robią tylko gadają buuuhaahhahaaaaa tutaj na pewno grubo się pomyliłeś myślę, że cała administracja forum robi (niekoniecznie przy swoich) furach więcej niż całe to forum razem wzięte Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalMagnes Posted November 13, 2009 Author Report Share Posted November 13, 2009 Metys, trochę poczucia humoru...naprawdę. Już dzisiaj dałeś popis w jednym temacie, teraz znowu?! bez ofensywy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 Włączyłem dzisiaj podczas jazdy mycie reflektorów - czas 2 sekundy Metys, trochę poczucia humoru...naprawdę. Już dzisiaj dałeś popis w jednym temacie, teraz znowu! bez ofensywy! Misiu kolorowy, Metys sobie zażartował i jak najbardziej podszedł do tego lajtowo - źle go odebrałeś P.S. Wpisz w profilu jak możesz imię, bo czasami łatwiej po imieniu pisać, a nick na imię nie wskazuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalMagnes Posted November 13, 2009 Author Report Share Posted November 13, 2009 Łukasz, takie rzeczy i włączenie spryskiwaczy się nie liczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 A jak Metys ma na imię? Link to comment Share on other sites More sharing options...
metys Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 MetalMagnes, spokojnie spokojnie. Jeśli chodzi o ten poprzedni temat to mam takie a nie inne zdanie i mam też podstawy żeby coś takiego napisać. Na nikogo nie naskakuję i staram się podchodzić do tego na luzie, co powinno być widać po tych żółtych mordkach, które wklejam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 Łukasz, takie rzeczy i włączenie spryskiwaczy się nie liczy Przygotowywałem się do tego duchowo całe 2 minuty ... efektu końcowego nie pokażę, bo dość ciężko byłoby zrobić fotki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 A jak Metys ma na imię? Niestety osoby, które rejestrowały się jakoś przed październikiem nie musiały wpisywać koniecznie imienia przy rejestracji - teraz już trzeba i jeżeli ktoś chce edytować swój podpis to też musi to uzupełnić Wydaje mi się, że będzie nam poprzez to łatwiej zapamiętać siebie po imionach, bo czasami po nickach ciężko jest do kogoś mówić tym bardziej, że dość spora grupa już się poznała Link to comment Share on other sites More sharing options...
metys Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 dobra mój przeedytowany Link to comment Share on other sites More sharing options...
malkolm Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 a mi coś forum nawaliło, jakoś dziwnie wygląda a tak przy okazji, 2 tyg temu nakładałem gold classa czy można na to #16 czy lepiej go usunąć?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 Przeleć najpierw jakimś cleanerem i będzie git Link to comment Share on other sites More sharing options...
malkolm Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 auto czyściłem 2 tygodnie temu i jakoś nie mam na to znowu ochoty czy auto glym PR jest bardziej ścierny od swirlxa?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanar Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 nic nie zrobilem wczoraj i dzis pewnie tez nic nie zrobie przy swoim aucie Link to comment Share on other sites More sharing options...
PN Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Ja dużo o nim myślałem... i wczoraj i dzisiaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalMagnes Posted November 14, 2009 Author Report Share Posted November 14, 2009 Ja dużo o nim myślałem... i wczoraj i dzisiaj szkoda, że nie wkleiłeś fotek przed i po Link to comment Share on other sites More sharing options...
julian Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Będzie dokumentacja czarno na białym! polecam "pokaż swój blask" tak jakby mamy takie miejsce, gdzie możemy się pochwalić, nawet w kolorze:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PN Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 szkoda, że nie wkleiłeś fotek przed i po wierz mi - niechciał byś chyba, że te 50/50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arglist Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Spłukałem Lagune a niech też coś ma za całe 2 zł mina gości za mną w kolejce bezcenna Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalMagnes Posted November 14, 2009 Author Report Share Posted November 14, 2009 Będzie dokumentacja czarno na białym! polecam "pokaż swój blask" tak jakby mamy takie miejsce, gdzie możemy się pochwalić, nawet w kolorze:) Ile jeszcze razy jeszcze mam pisać wyjaśnienia, że ten temat jest z przymróżeniem oka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 a ja dziś odkurzyłem auto i potraktowałem je Natural Shain-em no i umylem ale na wosk juz nie miałem czasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Ja naprawde umyłem myjko, na dwa wiadra, zymolem od Łukasza, potem szmato przetarłem. szyby od środka psiukaczem obleciałem. Uszczelkie przesmarowałem sylykonem. Wziołem szczotkie i dywaniki zamiotłem. Do jutra nie wsiadam, niech sie ustoi. Godzine i większo połowe drugie mnie sie zeszło. Ale warto, sąsiady niech zazdraszczajo jak do kościoła będe sie wiózł.ΛΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
malkolm Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 a ja umyłem i nawoskowałem auto, wypróbowałem auto glym PR ale chyba się nie polubimy, zostawia hologramy a nie oryginalnym lakierze miałem chęć szyby umyć (ktoś paluchem przejechał ) ale czasu brakło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubz Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Umyłem, na szczotach z aktywna pianą. Wyglinkowałem, nawoskowałem, przyczerniłem plastiki, i nałożyłem niewidzialną wycieraczkę;p A w środku pachnie gumą balonową Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej10 Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 A ja dzisiaj wytrzepałem i wyszczotkowałem dywaniki a na dodatek przetarłem deskę rozdzielczą i silnik bo się lekko zakurzyły. Aaaaaaaaaa i jeszcze umyłem pług i traktor. Pług nawet zabezpieczyłem Towotem coby lśnił z wiosny jak znowu popracuje. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts