sq8shq Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 Koledzy, wiem ze temat nie jest bliski kosmetyce, niemniej na innych formach (nawet o zblizonej tematyce) kompletnie mnie zignorowano i licze na wsparcie z Waszej strony Generalnie ostatnio dośc mocno zainteresowałem się świecami Yankee Candle, a może należy stwierdzić że wpadłem w nałóg Same świece są dość ciężko dostępne ale jednak daje się kupić w naszym kraju, natomiast z akcesoriami jest dużo gorzej. Ostatnio bardzo intensywnie poszukuje "przykrywek" na duże słoje Yankee Candle, tzw Illuma Lid. W sklepach Internetowych dostępne są tylko jakieś świąteczne a ja potrzebuję czegoś bardziej uniwersalnego. Wiem że w niektórych miastach są stacjonarne sklepy oferujące produkty Yankee Candle (niestety w lbn i najbliższych okolicach brak takowych). Może któryś z forumowiczów również "bawi" się zapachami i świecami a może poprostu czasami przechodzi obok takiego sklepiku i byłby w stanie poratować potrzebującego kolegę poprzez zlokalizowanie jednego z poniższych Illuma Lid'ów i ew. zakup a następnie przesłanie do Lublina? a może nawet ktoś już posiada takowy (bądz inny z tej serii - grunt aby nie był odpustowy bądz świąteczny) i chciałby się pozbyć? Jeżeli chodzi o wzroy to interesuje mnie seria Illuma Lid Everyday Metal (w sumie to coś co bedzie przypominało poniższy - najlepiej ten konkretny ale może być generalnie coś zbliżonego) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SJake Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 sq8shq, wybierz sobie który chcesz... jakoś się dogadamy http://www.yankeecandle.com/accessories/illuma-lid Link to comment Share on other sites More sharing options...
sq8shq Posted June 7, 2012 Author Report Share Posted June 7, 2012 PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultratouch Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 sq8shq, wybierz sobie który chcesz... jakoś się dogadamy http://www.yankeecandle.com/accessories/illuma-lid Nie myślałeś żeby na sklep wprowadzić ich zapachy? ZTCW bardzo fajne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SJake Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 ultratouch, Myślałem o tym, ale z zapachami to jest różnie. Jelly Belly też niby fajne, ale jakoś się nie sprzedają za bardzo Ludzie nie lubią "wisielców" Oczywiście jeśli ktoś jakiś potrzebuje to nie ma problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Evo Posted June 7, 2012 Administrator Report Share Posted June 7, 2012 ZTCW bardzo fajne. Zdecydowanie bardzo fajne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts