Jump to content

Yankee Candle Illuma Lid

Recommended Posts

Koledzy, wiem ze temat nie jest bliski kosmetyce, niemniej na innych formach (nawet o zblizonej tematyce) kompletnie mnie zignorowano :( i licze na wsparcie z Waszej strony :)

Generalnie ostatnio dośc mocno zainteresowałem się świecami Yankee Candle, a może należy stwierdzić że wpadłem w nałóg :) Same świece są dość ciężko dostępne ale jednak daje się kupić w naszym kraju, natomiast z akcesoriami jest dużo gorzej.

Ostatnio bardzo intensywnie poszukuje "przykrywek" na duże słoje Yankee Candle, tzw Illuma Lid. W sklepach Internetowych dostępne są tylko jakieś świąteczne :cry: a ja potrzebuję czegoś bardziej uniwersalnego.

Wiem że w niektórych miastach są stacjonarne sklepy oferujące produkty Yankee Candle (niestety w lbn i najbliższych okolicach brak takowych). Może któryś z forumowiczów również "bawi" się zapachami i świecami a może poprostu czasami przechodzi obok takiego sklepiku i byłby w stanie poratować potrzebującego kolegę poprzez zlokalizowanie jednego z poniższych Illuma Lid'ów i ew. zakup a następnie przesłanie do Lublina? a może nawet ktoś już posiada takowy (bądz inny z tej serii - grunt aby nie był odpustowy bądz świąteczny) i chciałby się pozbyć?

Jeżeli chodzi o wzroy to interesuje mnie seria Illuma Lid Everyday Metal (w sumie to coś co bedzie przypominało poniższy - najlepiej ten konkretny ale może być generalnie coś zbliżonego)

LftNav_Mrkt_196x277_IllumaLid.jpg&sa=X&ei=fqnQT4CNCsbj4QTl-aCbDA&ved=0CAkQ8wc&usg=AFQjCNF1esxOOgRivtdI52DzsoRi_epHgQ

ultratouch, Myślałem o tym, ale z zapachami to jest różnie. Jelly Belly też niby fajne, ale jakoś się nie sprzedają za bardzo ;) Ludzie nie lubią "wisielców"

Oczywiście jeśli ktoś jakiś potrzebuje to nie ma problemu. ;)