chotek Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 Jesli ktos bylby zainteresowany nietypowymi zdjeciamy swojego samochodu sluze pomoca Oczywiscie w gre wchodza okolice Puław (woj. lubelskie) Chodzi mi o cos takiego: http://www.zdjecia-panoramiczne.eu/audi.html http://www.zdjecia-panoramiczne.eu/vovov40.html I w razie czego jakby ktos chcial (mocne) HDRy: http://www.zdjecia-panoramiczne.eu/hdr-audi-volvo/ ps. Powyzsze panoramy sa testowe, wiec nie poprawialem kontrastu, jasnosci etc. I jesli bardzo nie musialbym daleko wyjezdzac (dojezdzac) to mysle, ze temat zalatwimy gratisowo ew barterowo Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Makki_ Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlik Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 chotek, 250km dużo nie jest - w rewanżu umyjemy wołowinkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
chotek Posted April 11, 2012 Author Report Share Posted April 11, 2012 hmm :> chcesz fotki? :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 fajnie to wygląda Link to comment Share on other sites More sharing options...
chotek Posted April 11, 2012 Author Report Share Posted April 11, 2012 fajnie to wygląda to jeszcze nie jest do konca to co bym chcial. Ale sukcesywnie wymysle co by tu jeszcze zrobic i jak - by wyszlo lepiej. Moze np 3 panoramy we wnetrzu - w roznych miejscach. Tylko musze rozwiazac problem z obracaniem We wnetrzu jest spory problem z umiejscowieniem statywu - ogolnie sporo zabawy. I dochodzi jedno zdjecie "z ręki". Jak widac na obydwu panoramach (we wnetrzu) wkradly sie dwa male bledy. Jednak czasu zbyt duzo na to nie mialem. Takze zapraszam, jesli ktos mieszka w okolicy. ps. poza panoramami samochodowymi wykonuje rowniez komercyjne - zwiedzanie lokalu, hotelu, firmy etc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmatan Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 O ile z zewnątrz mi się nie podoba (fajny byłby efekt objeżdżania samochodu dookoła, ale nie wyobrażam sobie jak by można coś takiego zrobić), to w środku super sprawa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlik Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 może tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
chotek Posted April 11, 2012 Author Report Share Posted April 11, 2012 może tak Tak tez ;P Ew kamera ale latajac do okola samochodu heh... Ale chyba next tajm zrobie rowniez bagaznik i tylne siedzenia + pano z perspektywy kierowcy Przydalby sie pilot - ale bez niego tez dam rade poczekam tylko na pogode Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilgt Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 wow, lubie to chyba trzeba się będzie kiedyś wybrać Link to comment Share on other sites More sharing options...
chotek Posted April 11, 2012 Author Report Share Posted April 11, 2012 Zapraszam po drodze do Kazimierza mozesz sie zatrzymac w Puławach na 1-2h Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilgt Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 nie no w kazimierzu byłem ostatnio, teraz może coś innego Link to comment Share on other sites More sharing options...
quadrifoglio Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 Na weekend majowy zjeżdżam do Puław to widzę że się umówimy na jakąś sesję Długo się schodzi z takim obfotografowaniem samochodu?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Makki_ Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 chotek: A do NO bys nie przyjechal? Widoki pasuja ladnie do zdjec.. W zamian korekta losia i jakies smarowanie Tylko tak zarezerwuj z tydzien czasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
chotek Posted April 11, 2012 Author Report Share Posted April 11, 2012 nie no w kazimierzu byłem ostatnio, teraz może coś innego Puławy tez sa ladne Na weekend majowy zjeżdżam do Puław to widzę że się umówimy na jakąś sesję Długo się schodzi z takim obfotografowaniem samochodu?? to zalezy co wlasciwie bedziesz chcial Z ta sesja volvo-audi zaszlo sie 2-2,5h lacznie z jazda... z miejsca w miejsce Kilka fot do hdr + 2 panoramy wew. i 5 z zew. - max. 1-2h i ze 3-5h klejenia w domu ps: alfa 156? [ Dodano: 11 Kwiecień 2012, 18:04 ] chotek: A do NO bys nie przyjechal? Widoki pasuja ladnie do zdjec..W zamian korekta losia i jakies smarowanie Tylko tak zarezerwuj z tydzien czasu a dojazd i pobyt fundujesz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
quadrifoglio Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 ps: alfa 156? Tak http://kparfianowicz.prv.pl/Samochody%2 ... dex.html#1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielek. Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 Może sprowadzimy kolegę do WWL taniej będzie niż koszt dojazdu wszystkich chętnych na Puławy Efekt panoramy miażdży,widziałem kiedyś coś podobnego zrobionego w komisie z ekskluzywnymi autami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chotek Posted April 11, 2012 Author Report Share Posted April 11, 2012 o nie nie.. ja sie do WWL nie wybieram. W zwiazku z tym, ze dalem propozycje to zapraszam do Pulaw Link to comment Share on other sites More sharing options...
adii Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 Każdy może sobie panoramke zrobić tylko trzeba odopwiednią głowiczkę kupić a... (2252649181), szczególnie fajna opcja do pokazania studia/hotelu itp. chotek, ale z tymi hdr to przesadziłeś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szisz Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 Heh, ja mam z 40min drogi do Puław, ale co z tego, skoro fura lipna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlik Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 o nie nie.. ja sie do WWL nie wybieram. W zwiazku z tym, ze dalem propozycje to zapraszam do Pulaw a to w takim razie ja do Puław nie jadę ...a i brama w Zwoleniu tyż będzie zamknięta Link to comment Share on other sites More sharing options...
chotek Posted April 11, 2012 Author Report Share Posted April 11, 2012 Każdy może sobie panoramke zrobić tylko trzeba odopwiednią głowiczkę kupić a... (2252649181), szczególnie fajna opcja do pokazania studia/hotelu itp. glowiczke, obiektyw i oprogramowanie Ale zgadza sie, kazdy moze. chotek, ale z tymi hdr to przesadziłeś I w razie czego jakby ktos chcial (mocne) HDRy: no przeciez napisalem, ze mocne ;P Heh, ja mam z 40min drogi do Puław, ale co z tego, skoro fura lipna a tam lipna a to w takim razie ja do Puław nie jadę ...a i brama w Zwoleniu tyż będzie zamknięta dobra juz dobra... moze i bym sie wybral. Ale troche daleko i czasu brak na lajtowe wypady Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruby_RS Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 moze i bym sie wybral. Ale troche daleko i czasu brak na lajtowe wypady oj tam, oj tam zapraszamy do WWL, teraz "ciekawe" zdjęcia i efekty w modzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
chotek Posted April 11, 2012 Author Report Share Posted April 11, 2012 oj tam, oj tam zapraszamy do WWL, teraz "ciekawe" zdjęcia i efekty w modzie pomysle. poki co zaproszenia oficjalnego nie dostalem Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruby_RS Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 zaproszenia oficjalnego nie dostalem OK, zrozumiałem, jutro rano kapral Pavlik staje do raportu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts