Dystrybutor Wiolka mx_n Posted April 5, 2012 Dystrybutor Report Share Posted April 5, 2012 Cześć Już od roku jesteśmy na rynku (szybko ten czas mija) i z tej okazji chcielibyśmy wprowadzić oficjalne progi rabatowe dla naszych stałych klientów (którym bardzo dziękujemy za zaufanie i lojalność) Dlatego w naszym sklepie jest już utworzona grupa rabatowa, dzięki której stali klienci otrzymują w naszym sklepie rabat nawet do 10% (progi rabatowe są różne w zależności od produktu/producenta) To teraz najważniejsze czyli... profil stałego klienta Osoba, która składa u nas zamówienia, po przekroczeniu progu łącznej sumy zamówień (2000 zł brutto), zostaje przypisana dla grupy "dla wybrańców" Dlatego zachęcamy do składania zamówień z zarejestrowanych kont (wtedy widzimy łączną sumę zamówień danej osoby). Szczegóły są ustalane indywidualnie z klientami (na pewno każdy stały klient zostanie zauważony w odpowiednim czasie i poinformowany o fakcie przystąpienia do grupy) P.S. uprzedzając pytanie- oczywiście liczą się dotychczasowe zamówienia z zarejestrowanych kont. Wiolka Link to comment Share on other sites More sharing options...
SJake Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Pozwolę sobie uprzedzić kilka pytań: A czy będą gratisy? Czy cukierki też będą? A można uzyskać większy rabat niż 10%? A darmowa dostawa - cały czas? Czy do każdego zamówienia mogę dostać pędzelek? Jak zostać tym stałym klientem - za ile muszę kupić? etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwyjac Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 SJake cukierków nie będzie ale po przekroczeniu kwoty 5tyś. będzie sernik z dedykacją kurcze znowu kuszą !! trzeba jakieś zamówionko skompletować Link to comment Share on other sites More sharing options...
SJake Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 5tyś. będzie sernik z dedykacją Zacieram łapki, przecieram led-a, kredytówa w dłoń i stukamy gadżety do koszyka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
coobah Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 po przekroczeniu kwoty 5tyś. będzie sernik z dedykacją no tak, ale to w jednym zamówieniu musisz przekroczyć 5 tyś złotych Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwyjac Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 no a ja się udaję do banku podnieść debet na koncie coś mi się zdaje, że za mieszanie z tym sernikiem będę miał zakaz wjazdu do woj. stołecznego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dystrybutor Wiolka mx_n Posted April 5, 2012 Author Dystrybutor Report Share Posted April 5, 2012 Jak zostać tym stałym klientem - za ile muszę kupić? no z kim jak z kim ale z Tobą to się pod stołem dogadamy przekroczeniu kwoty 5tyś. będzie sernik z dedykacją tort...a z niego wyskoczy hmm... urodzinowa niespodzianka no a ja się udaję do banku podnieść debet na koncie hehe tylko ciii żeby się kobieta nie dowiedziała będzie chciała nowe butki Link to comment Share on other sites More sharing options...
VinCe Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 tort...a z niego wyskoczy hmm... urodzinowa niespodzianka Paweł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dystrybutor Wiolka mx_n Posted April 5, 2012 Author Dystrybutor Report Share Posted April 5, 2012 tort...a z niego wyskoczy hmm... urodzinowa niespodzianka Paweł I znowu temat sprowadza się do faceta w stringach Ciiicho, bo klientów wystraszysz Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzinkins Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Ja coś jeszcze muszę dobierać na "wybrańca" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dystrybutor Wiolka mx_n Posted April 5, 2012 Author Dystrybutor Report Share Posted April 5, 2012 Ja coś jeszcze muszę dobierać na "wybrańca" ? aplikatorek :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwyjac Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Jak zostać tym stałym klientem - za ile muszę kupić? no z kim jak z kim ale z Tobą to się pod stołem dogadamy wszędzie te układy... jak tu normalnie żyć ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
coobah Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 szędzie te układy... jak tu normalnie żyć ??? nie da się, nie da.... Ja ze swoimi zakupami u p. Nowickich to mogę o serniku zapomnieć... Co najwyżej Wiolka pozwoli mi rzucić okiem przez szybę na blachę w której piecze sernika... Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwyjac Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 albo pokukać przez szybę piekarnika na sernik, no chyba że to sernik na zimno Link to comment Share on other sites More sharing options...
coobah Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 albo pokukać przez szybę piekarnika na sernik, no chyba że to sernik na zimno a nie, nie... takie rzeczy to dopiero jak wydam 1000 złotych... Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwyjac Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Kuba to ja nawet się na fixa do sernika nie załapię Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dystrybutor Wiolka mx_n Posted April 6, 2012 Author Dystrybutor Report Share Posted April 6, 2012 No dobra...już? Sernika Panowie w program lojalnościowy MX NOWICKI nie mieszamy Jeżeli chodzi o układy (teraz tak na serio) to progi rabatowe zostały wprowadzone i oficjalnie o nich informujemy żeby właśnie takowe wykluczyć Widzę, że przewija się ten "magiczny próg" dlatego podaję do informacji publicznej, że wynosi 2000 zł brutto- łączna kwota zamówień. P.S. cały czas będziemy myśleć o rozwoju tego programu (pilotażowego - trudne słowo ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts