DaV Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Mamy tu jakiś graczy ?. Posiadam konsole Ps3 i przeszedłem wszsytkie interesujące mnie gry szukam teraz czegoś z gatunków akcji i samochodówek, co prawda zamówiłem sobie Drivera San Francisco ale co jeszcze mogli byście polecic . Dodam, że grałem już w następujące gry: Mafia II, Red Dead Redemption, Gta IV, Battlefield 3, L.A Noire, God of war cała trylogia, Gran Turismo 5, killzone 2... Piszcie w co ciekawego gracie gdy nie jesteście przy aucie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GracjanS4 Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Dla mnie istnieje tylko Forza 4 A tak na serio to ostatnimi czasy nie mam czasu nawet konsoli odpalić... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaV Posted April 3, 2012 Author Report Share Posted April 3, 2012 Forza 4 imo jest nalepsza grą z gatunku samochodówek. Sporo europejskich aut czego brakuje w Gran Turismo 5 ale niestety jest to tytuł tylko na Xboxa . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GracjanS4 Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Szczerze też bym przyciorał trochę w GT5 ale to znowu tylko gra na PS3, tak źle tak niedobrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forest Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 No ja mam PS3 i GT5, ale ostatnio rzadko ją uruchamiam jeśli już to mi służy jako odtwarzacz Bluray. Dużo częściej pogrywam na PC w Battlefielda 3, oczywiście multi, więc jak ktoś by chciał pograć to zapraszam - RangeBuster to mój ID na Battlelogu Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Proste rozwiązanie, xklocek dla Forzy 3 i 4 i plejstejszyn3 dla GT5. Dźwięki aut zdecydowanie lepsze w Forzie, ale jakoś cała oprawa gry bardziej pasuje mi w gran turismo. Może dlatego, ze gram w nie od 99 roku Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaV Posted April 3, 2012 Author Report Share Posted April 3, 2012 Bf3 oczywista sprawa, że tylko do multi. Kto by kupował tą gre dla 5 godzinnego Singla .GracjanS4, ja z Gt5 wycisnełem chyba ostatnie soki, około 20 tyś km przejeździłem na Nurburgringu Bmw e46 DTM, cenie ją tylko za świetny model jazdy. Zostały mi się tylko wyscigi wytrzymałościowe ale jakoś nie widzi mi się żeby robić 24h Le mans, niby jest tryb zapisywania ale mimo wszystko te 24h trzeba wyjeździć. Geno, nie zapominaj o God of war , dlamnie seria tych gier jest warta każdej złotówki zawartej w cenie gry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spons Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Dla mnie istnieje tylko Forza 4 A tak na serio to ostatnimi czasy nie mam czasu nawet konsoli odpalić... Ja ostatnio mialem czas grac jak forza 2 byla nowoscia na rynku Trzeba czekac az mlody bedzie umial pada trzymac Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilgt Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 jakoś cała oprawa gry bardziej pasuje mi w gran turismo. Może dlatego, ze gram w nie od 99 roku Mam to samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptolgierd Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 DaV - myślę że spodoba Ci się Heavy Rain. Do ciekawych gier dorzuciłbym jeszcze Mass Effect'a - za epicko opowiedzianą historię i genialną ścieżkę dzwiękową. Z samochodówek na pada polecę midnight club los angeles, na kierownicę imo się nie nadaje ale na pada w sam raz oraz Burnouta Paradise + dodatki z wyspą i nowymi samochodami - wielogodzinny pochłaniacz czasu na multi ) A, dzięki za przypomnienie - Uncharted trzeba po prostu przejść - wszystkie trzy części, po kolei. Masa dobrej zabawy, tymbardziej że gry są z dubbingiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swoop Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 jak chcesz akcje to zerknij na któryś Uncharted. Podobno zaj.... braciak się zagrywa 2-ką... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adii Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 W wolnych chwilach lubię pokatować sobie w GT5 z kierownicą gt25 mistrzostwo, odwzorowanie torów, samochodów, fizyki jazdy niszczy wszystkie symulatory w jakie dotąd grałem. Pozostała kwestia fotela itp ale to dopiero jak ogarnę sobie swój garaż Uwielbiam gta4 ale przeszedłem kilka razy i czeeekam na piąteczkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
rickson Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Z konsolami jestem zwiazany od urodzenia, szkoda że teraz nie mam za bardzo czasu na granie. Ostatnio przeszedlem dwie ostatnie częsci assasins creed. Od czasu do czasu włączam gt5, gta, burnout paradise. Żałuje że rozpadło się towarzystwo od PESa bo bylo kilka lat spotkan co weekend na turnieje Link to comment Share on other sites More sharing options...
czaptan Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Mass Effecty tak mi siadły, że po skończeniu 3ki słucham ciągle soundtracka i myślę, czy zaś od pierwszej części nie zacząć. BF3 - miazga, dodatkowo polecam poszukać na youtube filmów użytkownika birgirpall, facet powinien wygrać internet. To, co on wyprawia z c4, helikopterami, claymore'ami i resztą stuffu to jedno, ale poczucie humoru, dobór muzyki do filmików i wiele innych smaczków to drugie. Geniusz. Szkoda tylko, że mi się regularnie BF wysypuje, nie wiem czy to leciwy win7 czy coś sprzętowo A i tak mam przegrane ponad 120 godzin i jak tylko ogarnę czemu się gra wysypuje to wrócę Ulubiona samochodówka - NFS Porsche, na kierownicy było super Nie zapominajmy o klasyce, absolutne the best of w grach komputerowych: UFO: Enemy Unknown, Transport Tycoon Deluxe (obecnie OpenTTD) i Heroes of Might and Magic 3. Wiele dobrych gier powstało, ale te są ponad wszystkie A, i Batman jest spoko Link to comment Share on other sites More sharing options...
adii Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Heroes of Might and Magic 3 oo tak na komputerze moge w to grać całymi dniami szkoda że 4 taka przekolorowana Link to comment Share on other sites More sharing options...
cayman9 Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 a ktoś tu pogrywa(ł) w diablo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swoop Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 a ktoś tu pogrywa(ł) w diablo? były czasy gdy namiętnie ciąłem w Jedynkę, bo kolejna wersja jakoś to już nie było to samo. Teraz czekam na 3-kę Link to comment Share on other sites More sharing options...
aro_77 Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Ja swego czasu w Counter-Strike oczywiście tylko online, a teraz jak tylko jest chwilka to Team Fortress (F2P) - polecam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swoop Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 ktoś pocinał Settlersów albo Traviana przez przeglądarkę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
czaptan Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 settlers 2 10th anniversary edition, ale nie jest to przeglądarkowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swoop Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 settlers 2 10th anniversary edition, ale nie jest to przeglądarkowe chodziło mi o to http://www.thesettlersonline.pl/pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolz Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Czasu mało na gierki lecz jeśli się znajdzie - preferuję szczególnie samochodówki. Najlepsze tytuły (XBOX): - Forza Motorsport - Project Gottham Racing aktualnie: - Driver San Francisco w najbliższej przyszłości: - Max Payne 3 (pierwsza gra z serii z "bullettime") - podobno ma być przełom w tps Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinz Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Jeżeli ktoś grywa w CS'a to zapraszam na moją sieć serwerów, do wyboru do koloru www.cs-serwer.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
aro_77 Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Ja grywam czasem w TF2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinz Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 aro_77, mamy i serwer TF2 Też często grywam, w sumie częściej niż w CS'a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts