conrado Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Panowie, szybkie pytanie, gdzie najlepiej dziś wieczorem (od około 20) wybrać się na gokarty w Warszawie? Chcę zabrać dziewczynę, żeby się przejechała Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mat's Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Urysnów Pole Position Bemowo Pole Position W piasecznie zburzona imola nie wiem czy gdzieś jest przeniesiona Te 2 tory a szczególnie ten pierwszy jest bardzo polecany przeze mnie Fajna charakterystyka toru i jest fajnie śliski. Tor na Bemowie też jest ok. Mniej śliski od tego na Ursynowie. Więcej nawrotów na bemowie. M1 jest na dworze więc nie polecam. No i jeszcze W blue city nie jeździłem ale może być ciekawie. Na modularnej też jakieś są. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rickson Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Ja modularnej calkiem fajnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
SJake Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Ja modularnej calkiem fajnie +1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mat's Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 conrado, Kwestia który rejon wawy obstawiasz. Na gokartach nie może być nie fajnie no chyba że tor jest strasznie nie równy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
conrado Posted March 30, 2012 Author Report Share Posted March 30, 2012 z targówka wszędzie daleko, chyba na bemowo pojadę, następnym razem zobaczę inne tory, dzięki za pomoc:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENERGY_NET Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Ja modularnej calkiem fajnie +1. najlepszy i największy w warszawie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrcnsb Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Jeździłem na kilku w warszawie i zdecydowanie najbardziej przypadł mi do gustu ten w Blue City. Profesjonalne podejscie, dobre kaski, cenowo też nie najgorzej, super nawierzchnia, gokarty może nie tak mocne jak na bemowie ale do tego toru wręcz idealne. Poza tym po wyscigu dostajesz kartę z wydrukowanymi czasami każdego okrążenia, rankingi itp. Polecam ! http://grandprix.com.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mat's Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Na ursynowie też dają wydruki z czasami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Zdecydowanie Blue City Link to comment Share on other sites More sharing options...
JM63 Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 A mi BC średnio podpasowało. Lubię szybkie i przyczepne tory. Stara Imola (tak z 10 lat temu) to mój faworyt. Obecnie to Modularna/ Kart Arena przy trasie Piaseczno- Góra Kalwaria Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leniwiec Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 Nowy tor jest na ul. Jagiellońskiej. Jeździ się równie fajnie jak na RCW http://f1karting.com.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzinkins Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Nowy tor jest na ul. Jagiellońskiej. Jeździ się równie fajnie jak na RCW http://f1karting.com.pl/ Wygląda nieżle trzeba się wybrać Do tej pory Modularna nr1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leniwiec Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Wygląda nieżle trzeba się wybrać Do tej pory Modularna nr1 Tak, RCW jest najlepsze, ale F1K też daje radę. Wózki mają 10KM zamiast 6,5KM i mimo, że mają skręcony vmax to czuć, że dobrze wychodzą z zakrętów Do tego jest tam jeszcze ślisko (nie zdążyło się nagumować) to można chodzić bokami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts