Michal200 Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Hej, Jak to mowia nie ma glupich pytan, sa tylko nie madre odpowiedzi. W zwiazku z tym, ze dziewczyna nosi okulary i jak wejdzie do cieplego pomieszczenia z dworu w okresie zimowym to bardzo jej paruja. Myslicie, ze AntiFog bylby w stanie pomoc chociaz troche? a moze ktos uzywal w tym celu?? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
DawPi Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Ja zrobiłem kilka dni temu - ale po wymyciu jedynie wodą szkieł, więc zupełnie niezgodnie ze sztuką - na pewno nie były odtłuszczone. Przez te kilka dni faktycznie dawało radę, ale teraz już kuleje - pewnie przez błędną aplikację. Jutro już robię zgodnie ze sztuką i powinno być OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arturoo Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Ja jestem ciekaw jak to bedzie na goglach do pływania wyglądalo. Chodzę na pasen regularnie to też zrobię teścik i zdam relacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
miHoo79 Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Hej ja zaaplikowalem, zalozylem nastepnego dnia rano i mialem problem ze lzawieniem oczu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sq8shq Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 do okularow fajny jest izofog, specyfiki do szyb sa dosc "ostre" u mnie powoduja podobna reakcje jak u miHoo79 - podrazniaja mi oczy. Izofog nie podraznia, daje rade z parowaniem i w sumie drogi nie jest - u optyka placilem okolo 8zl Link to comment Share on other sites More sharing options...
melvin Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Zrób kreskę mydłem na szkle i wytrzyj dobrze. Powinno przez jakiś czas nie parować. Albo napluj i rozetrzyj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts