ShiningCar Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 Tym razem chciałbym się z Wami podzielić próbkami produktów Carlack. Szukam trzech, kompetentnych osób do przeprowadzenia testów z dokumentacją foto/video oraz opisem wrażeń po użyciu następujących produktów : Zestaw 1 - Carlack Shampoo - Carlack Complete - Carlack Long Life - Carlack Fast Detailer Zestaw 2 - Carlack Glass Finish Sealant&Aqua Repellant Wybrane osoby dostają powyższe próbki, proszę o osobne testy każdego z nich. Czas na przeprowadzenie testów maksymalnie 7 dni od daty otrzymania produktów. Proszę o komentarz na jakim kolorze możecie testy przeprowadzić (Zestaw 1) oraz informację na który zestaw się decydujecie
Yasiek Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 Ja bym pisał się zestaw 2. W zbliżający się weekend planuje popracować przy aucie, więc jakąś relację zrobię.
siwyjac Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 chętny na zestaw nr 2 na przedniej dogorywa NW od 4Nano...
kubik Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 chętny na dwójkę To na co czekasz?
siwyjac Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 chętny na dwójkę To na co czekasz? głodnemu chleb na myśli
buka Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 Chętny na zestaw nr1, moge przeprowadzić na złotym metalicu i turkusowym akrylu
Tworek Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłaszam się dfo testowania Zestaw 2 - Carlack Glass Finish Sealant&Aqua Repellant
coobah Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 Chętny na zestaw 1 Obiekt do testów: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 003#394003
Devdill Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 Chętnie przetestuję "dwójeczkę" - Carlack Glass Finish Sealant&Aqua Repellant .
Moderator krd Opublikowano 17 Czerwca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 1 - czarna perla LC9Z golf.
propekMONTER Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 Chętny na zestaw 1 - zwłaszcza QD 3 Auta, czarna perła, żółty, atramentowa/fioletowa perła syntetyka mogę porównać z prestą i sonaxem. qd z fk425, pro detailerem i sonaxem aio z dc 2
Sabat Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 Jako że auto srebrne , to chętny na przetestowanie zestawu nr 2 Zestaw 2 - Carlack Glass Finish Sealant&Aqua Repellant
ShiningCar Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 Dostałem od Was kilka zapytań odnośnie produktów Carlack. Wczoraj odbyły się próby zarówno produktów do lakieru jak i szyb. Opinie jak najbardziej pozytywne, także na ten moment potwierdzam. Tak to ten sam, albo nawet lepszy Carlack! Wieczorem może wrzucę krótkie videło z płukania szyby a tymczasem.... Carlack Complete (przyciemnia lakier, usuwa mniejsze ubytki, pozostawia przyjemnie gładką powierzchnię) + Carlack Long Life.... Wyboru testujących dokonam jutro
ShiningCar Opublikowano 19 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 Proszę o dane adresowe : Zestaw 1 - coobah, propekMONTER Proszę uwzględnić w testach połączenie wszystkich otrzymanych produktów! Zestaw 2 - Tworek, Sabat, Yasiek
siwyjac Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 eee co to za wałki ?? Yasiek był chętny na zestaw 1 a dostał do testów 2 ?? dobra bez spiny, może następnym razem... bo się burza w szklance wody zrobiła... nie mam do nikogo pretensji, czekam na efekty testów
Moderator krd Opublikowano 20 Czerwca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 eee co to za wałki ?? No ja tez bylem wybrany przed 19 do zestawu nr 1, ale pozniej widze, ze post zostal edytowany i juz nie jestem...
ShiningCar Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 siwyjac, krd, rozumiem, że zainteresowanie produktami jest duże, ale żeby od razu o wałki ludzi posądzać? krd, czekam na potwierdzenie jednego forumowicza, który zestaw zarezerwował. Jeśli nie uzyskam potwierdzenia do dzisiaj, próbki wysyłam Tobie.
Yasiek Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 siwyjac, poleciało PW żeby tutaj nie robić śmietnika niepotrzebnego.
siwyjac Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 siwyjac, krd, rozumiem, że zainteresowanie produktami jest duże, ale żeby od razu o wałki ludzi posądzać? krd, czekam na potwierdzenie jednego forumowicza, który zestaw zarezerwował. Jeśli nie uzyskam potwierdzenia do dzisiaj, próbki wysyłam Tobie. wszystko oki! sytuacja wyjaśniona na PW
Tworek Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2013 PW zostawione, sorry za zwłokę, wyjaśnienie via PW.
propekMONTER Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2013 Paczuszka dotarła cało Tylko ta pogoda. Do piątku ma padać.
ShiningCar Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2013 Emil, u Krakowie też pogoda w kratę... Czekamy zatem aż pogoda będzie sprzyjać
Sabat Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2013 Ja czekam, bo nic nie dotarło, a deszcz na testy mile widziany :>
coobah Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2013 Do mnie też dziś paka doszła! Elegancko pozaklejana, nic się nie ulało
Rekomendowane odpowiedzi