Pajko Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2015 Fo'Show - wow wow wow efekt jak widać jak najbardziej miło zaskakujący . Jedynie aplikacja jak dla Mnie lekko upierdliwa bo w kilku miejscach zrobiły się "mazy" ale wystarczy dotrzeć MF i jest . Podbicia look'u nie zauważyłem jakoś drastycznie jest w sam raz - naturalnie P.s wydaje mi się że u siebie za skromnie go użyłem następnym razem "psiknę" więcej
ShiningCar Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2015 Pajko, Fo'Show jak pisałem PW, musi się dobrze rozprowadzić po powierzchni, pozostałości po chwili należy dotrzeć na wysoki połysk. Możliwa jest też aplikacja bezpośrednio z MF, odczekać chwilę i wyprowadzić na wysoki połysk. Kwestia wyboru. Spróbuj zaaplikować więcej produktu a efekt wizualny i hydrofobowy powinien być jeszcze lepszy
Pajko Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2015 ShiningCar, przy następnym myciu , zastosuje się do wskazówek i nakręcę coś raz jeszcze
Eidos71 Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2015 A do mnie Lucas nadal nie dotarł... Jutro przejdę się na pocztę - może (jak często to bywa) zapomnieli, że każda przesyłka ma swojego odbiorcę...
ShiningCar Opublikowano 15 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2018 Przygotowaliśmy do testów szczotkę D-Wash iWheels Brush. Produkt podobny do szczotek WaxPRO, Excede itp ewentualnie EZ Brush (ale SPORO tańszy). Kto z Was posiada w/w i jest w stanie przeprowadzić relację z użycia (maksymalnie 4-5 dni po otrzymaniu) w porównaniu do powyższych proszę o wpisywanie się na listę poniżej
Moderator Domel Opublikowano 15 Lutego 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2018 6 minut temu, ShiningCar napisał: D-Wash iWheels Brush. ja ale na wiosne jak alusy założę
Ari Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2018 40 minut temu, ShiningCar napisał: Przygotowaliśmy do testów szczotkę D-Wash iWheels Brush. Produkt podobny do szczotek WaxPRO, Excede itp ewentualnie EZ Brush (ale SPORO tańszy). Kto z Was posiada w/w i jest w stanie przeprowadzić relację z użycia (maksymalnie 4-5 dni po otrzymaniu) w porównaniu do powyższych proszę o wpisywanie się na listę poniżej Jestem w stanie ogarnąć temat. Posiadam nową szczotkę WaxPro. 1. Ari
grabek246 Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2018 1. Ari 2. Grabek246 do porównania z https://sklep.motogo.pl/excede-master-wheel-brush-p3054
denykeny Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2018 1. Ari 2. Grabek246 do porównania z https://sklep.motogo.pl/excede-master-wheel-brush-p3054 3. denykeny Akurat posiadam cały komplet Aluminiowych felg w domu, z chęcią włożę je do wanny i przetestuje bo i tak miałem je myć na dniach
Eidos71 Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2018 Testujcie Panowie i opublikujcie rzetelne recenzje - szukam właśnie tego typu, przystępnej cenowo i dobrej szczotki, która uzupełni dwa Vikany i lekko zmęczonego Mothers'a
Posejdon Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2018 1. Ari 2. Grabek246 do porównania z https://sklep.motogo.pl/excede-master-wheel-brush-p3054 3. denykeny Akurat posiadam cały komplet Aluminiowych felg w domu, z chęcią włożę je do wanny i przetestuje bo i tak miałem je myć na dniach 4.Posejdon -moja szczota od waxpro już jest strasznie wyczochrana,27.02 na urodziny ma wskoczyć EZ ale chętnie bym ogarnął tańszą alternatywę na zimowych aluskach.
Balzac Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2018 1. Ari 2. Grabek246 do porównania z https://sklep.motogo.pl/excede-master-wheel-brush-p3054 3. denykeny Akurat posiadam cały komplet Aluminiowych felg w domu, z chęcią włożę je do wanny i przetestuje bo i tak miałem je myć na dniach 4.Posejdon -moja szczota od waxpro już jest strasznie wyczochrana,27.02 na urodziny ma wskoczyć EZ ale chętnie bym ogarnął tańszą alternatywę na zimowych aluskach. 5. Balzac - alusy 18 stki w marcu miałem już przygotowywać do sezonu leżą w garażu z oponami mogę termin przesunąć w ramach testu
Moderator BiałyGTi Opublikowano 16 Lutego 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2018 1. Ari 2. Grabek246 do porównania z https://sklep.motogo.pl/excede-master-wheel-brush-p3054 3. denykeny Akurat posiadam cały komplet Aluminiowych felg w domu, z chęcią włożę je do wanny i przetestuje bo i tak miałem je myć na dniach 4.Posejdon -moja szczota od waxpro już jest strasznie wyczochrana,27.02 na urodziny ma wskoczyć EZ ale chętnie bym ogarnął tańszą alternatywę na zimowych aluskach. 5. Balzac - alusy 18 stki w marcu miałem już przygotowywać do sezonu leżą w garażu z oponami mogę termin przesunąć w ramach testu 6. BiałyGTi
///MPower Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2018 1. Ari 2. Grabek246 do porównania z https://sklep.motogo.pl/excede-master-wheel-brush-p3054 3. denykeny Akurat posiadam cały komplet Aluminiowych felg w domu, z chęcią włożę je do wanny i przetestuje bo i tak miałem je myć na dniach 4.Posejdon -moja szczota od waxpro już jest strasznie wyczochrana,27.02 na urodziny ma wskoczyć EZ ale chętnie bym ogarnął tańszą alternatywę na zimowych aluskach. 5. Balzac - alusy 18 stki w marcu miałem już przygotowywać do sezonu leżą w garażu z oponami mogę termin przesunąć w ramach testu 6. BiałyGTi 7. ///MPower - mogę porównać do ValetPro Long Reach Wheel Brush.
Gesiu_15 Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2018 1. Ari 2. Grabek246 do porównania z https://sklep.motogo.pl/excede-master-wheel-brush-p3054 3. denykeny Akurat posiadam cały komplet Aluminiowych felg w domu, z chęcią włożę je do wanny i przetestuje bo i tak miałem je myć na dniach 4.Posejdon -moja szczota od waxpro już jest strasznie wyczochrana,27.02 na urodziny ma wskoczyć EZ ale chętnie bym ogarnął tańszą alternatywę na zimowych aluskach. 5. Balzac - alusy 18 stki w marcu miałem już przygotowywać do sezonu leżą w garażu z oponami mogę termin przesunąć w ramach testu 6. BiałyGTi 7. ///MPower - mogę porównać do ValetPro Long Reach Wheel Brush. 8. Gesiu_15 do porównania mam szczotkę ExceDe Master Wheel Brush . Test jest w linku poniżej dla tych co nie widzieli Jednak nie wiem czy jestem w stanie przeprowadzić test w ciągu kilku dni od otrzymania szczotki (obecnie w Austrii).
denykeny Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2018 Jak tam kogoś wybrano do testów ?
Posejdon Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2018 No proszę,jest pierwszy wybraniecByłeś indywidualnie w sklepie po nią?
Ari Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2018 No proszę,jest pierwszy wybraniec:good:Byłeś indywidualnie w sklepie po nią?Przyszła paczuszka.Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
Tomas-sg Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 @ShiningCar co do waszej aktualnej promocji to jeszcze nie wiecie w co się wpakowaliscie jutro wam zrobię fotkę z wyjazdu do pracy
Tomas-sg Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 P.S Promocja obejmie też produkty na których dostawę czekacie ?
ShiningCar Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 Wszyscy czekają na wieczór Warto skorzystać, szczególnie przed sezonem. Promocja obejmuje wszystko to co będzie dostępne w sklepie do 1 marca
Tomas-sg Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 @ShiningCar ciekawe jaki padnie rekord
Eidos71 Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 Godzinę temu, ShiningCar napisał: Wszyscy czekają na wieczór Raczej na wczesny ranek - wtedy temperatura jest najniższa Godzinę temu, Tomas22 napisał: ciekawe jaki padnie rekord Jeśli nikt nie wrzuci fotki zrobionej przedwczoraj/wczoraj i pomiar będzie na terenie PL (a nie w Helsinkach ), to obstawiam, że -17/-18 nie przekroczy...
ziomson Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 Czy ja o czym nie wiem? ocb?Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Tomas-sg Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 @ziomson jak zrobisz zdjęcie zegaru w aucie z z temperaturą -40 to masz 40 % rabatu
Rekomendowane odpowiedzi