ShiningCar Opublikowano 19 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2015 Będę niezmiernie wdzięczny za publikację testu produktów LCK przekazanych parę miesięcy temu Dzisiaj chciałbym prosić 5 osób do testu nowego, bardzo ciekawego produktu Lucas Oil Slick Mist. Prosiłbym o przeprowadzenie testu możliwie szybko z dokumentacją foto plus opis wrażeń
Administrator Evo Opublikowano 19 Października 2015 Administrator Zgłoś Opublikowano 19 Października 2015 Ja chętnie potestuje
Eidos71 Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2015 Zgłaszam się W weekend prawie złożyłem zamówienie m.in. właśnie na Lucasa - jednak mała ilość opinii (co prawda pozytywnych) kazała mi poczekać na nasze rodzime, wiarygodne testy. Podobnie jest z QD i płynnym woskiem od Waxaddict... Nie chcę kolejnych, podobnych produktów do tych, które kurzą się na półkach...
polo33 Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2015 Również mógłbym przetestować, nawet test "długodystansowy". Mogę porównać na poszczególnych elementach z AngelWax QED, FINISH KARE 425, SONAX bsd, Poorboy's QD+.
Chabsu Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2015 Rowniez zglaszam chec przeprowadzenia testu;) Moge porownac z qd od kocha
ShiningCar Opublikowano 19 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2015 Eidos71, nie ma się co bać - produkty są bardzo ciekawe i efektowne polo33, SM to raczej produkt do podbicia mocnego wyglądu tzw. gloss enhancer, choć i trochę ochrony po sobie zostawi
Dystrybutor e36ace Opublikowano 19 Października 2015 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2015 chętnie bym przetestowal
Dziki Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2015 Również chętnie bym spróbował i przetestował. Tyle, że u mnie leży powłoka 4nano.
Eidos71 Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2015 Eidos71, nie ma się co bać - produkty są bardzo ciekawe i efektowne Przetestujemy (lub wybrani forumowicze przetestują) - przekonamy się Chociaż produkty kuszą...
ShiningCar Opublikowano 23 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2015 Proszę o adres do wysyłki : Eidos71, polo33, Chabsu, e36ace, Dziki.
Dziki Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2015 Dzięki, wrócę z pracy, to poleci PW z danymi.
ShiningCar Opublikowano 23 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2015 Eidos71, Dziki, e36ace, dzisiaj testery zostały do Was wysłane. Pamiętajcie proszę o tym, że Slick Mist aplikujemy jak u Bonda, dobrze wstrząśnięte Miłego weekendu!
Eidos71 Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2015 Eidos71, Dziki, e36ace, dzisiaj testery zostały do Was wysłane. Pamiętajcie proszę o tym, że Slick Mist aplikujemy jak u Bonda, dobrze wstrząśnięte i nie zmieszane Miłego weekendu! Również miłego weekendu
Dziki Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2015 Przed chwilą wtarabanił do mnie na czwarte piętro po schodach spocony listonosz z bordowym nosem. Na dniach ( myślę, że dam radę do soboty ) ogarnę jakiś szybki test. Tylko tradycyjnie psik i wycieramy ? Po wstrząśnięciu oczywiście. Może zrobię porównanie np. z Sonax BSD oraz Mainz Hype na masce podzielonej na trzy części. Czy może zamiast BSD - Auto Finesse Tought Coat Paint Sealant będzie lepszym produktem dla porównania ?
ShiningCar Opublikowano 27 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2015 Dziki, super wiadomość ! Wystarczy wstrząsnąć i zaaplikuj (tradycyjnie) śmiało na całe autko i oceń Jak pierwsze wrażenia? ps. Przypominam, że dzisiaj promocyjny Shining.Day
Dziki Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2015 Dość fajny słodkawy "balonowy" i trochę jednak chemiczny według mnie zapach. Jest mocno zbliżony do CS Coronado Cherry. Wszystko to według mnie oczywiście, każdy ma swoje zmysły powonienia inne, a nie jestem jakimś tam mistrzem wąchania Ogólnie dla mnie ładnie, bo akurat mi ten zapach odpowiada. Delikatna jasno niebieska barwa, produkt o konsystencji wodnej, jak reszta tego typu produktów. Psik w butelce testowej dość sprawnie się zachowuje, oby za szybko nie "zdechł", bo nie mam akurat takowego zapasowego. Do skrócenia rurka od psikacza w środku buteleczki, bo jest dwa razy za długa Mowa tu oczywiście o Waszych buteleczkach do testerków.
Eidos71 Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2015 U mnie jeszcze cisza... Pewnie dlatego, że PP musi przetarabanić się przez całą Polskę Nie daj Boże, aby Lucas podpasował - w sklepie już go nie ma...
ShiningCar Opublikowano 27 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2015 Jest mocno zbliżony do CS Coronado Cherry. Eidos71, myślę, że jeszcze dziś próbka dojdzie. Nasz cały zapas rozszedł się jak tzw. ciepłe bułeczki, czekamy na dostawę... Z racji świetnej pogody przygotujemy również próbki Waxaddict Fo'Show
Pajko Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2015 Z racji świetnej pogody przygotujemy również próbki Waxaddict Fo'Show Jestem chętny na test , bo widziałem filmik na FB , i mnie bardzo ciekawi to co potrafi
Eidos71 Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2015 Eidos71, myślę, że jeszcze dziś próbka dojdzie.Nasz cały zapas rozszedł się jak tzw. ciepłe bułeczki, czekamy na dostawę... Ok - spoko, jeżeli wynik testu będzie pozytywny - poczekam Z racji świetnej pogody przygotujemy również próbki Waxaddict Fo'Show Super. Cały czas leży w koszyku...
ShiningCar Opublikowano 27 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2015 Pajko, Fo'Show bardzo ciekawy produkt, bardzo wydajny i efektowny Super. Cały czas leży w koszyku... Może Evo podrzuci jakieś zdjęcia
Dystrybutor e36ace Opublikowano 27 Października 2015 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2015 dzisiaj nie dałem rady bo dopiero co wróciłem, jutro mam nadzięję że uda mi się zrobić test bo już się doczekać nie umiem
Administrator Evo Opublikowano 27 Października 2015 Administrator Zgłoś Opublikowano 27 Października 2015 Ja zdjęć niestety nie mam, ale Fo'Show zdecydowanie daje rade i można śmiało brać łatwość użycia, wygląd i przede wszystkim kropelki robią duże wrażenie
ShiningCar Opublikowano 27 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2015 e36ace, koniecznie! Evo, dzięki za opinię
Rekomendowane odpowiedzi