Artih Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2014 Mam felgi z Citroena C5 (2003r) nigdy nie myte od środka - z dwiema wystartowałem ale Tenzi Alux+ Tenzi Prix sobie nie poradził Idzie ValetPro Dragon więc mogę porównać z Monello Non-Ferro Iron Remover - ale pacjent na prawdę wymagający
maciekd24 Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2014 moge QD przetestowac na czarnej e39 do felg tez moge sprawdzic kilka aut jest wiec zasyfione felgi sie znajda
art'ek Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2014 ja również zgłaszam się do testu QD chętnie porównam z Optimum QD lub Autoglym, i jeszcze kilka innych sie znajdzie;P btw mam tez pytanie jak prawidłowo używać ręcznika PVA ?? przyklepywać, ściągać i znów?? pytanie która str?? ta z dziurkami czy gładka?? no i wyciskam z wody i chowam do tego plastikowego pojemniczka czy susze ??
sol2 Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2014 Jeżeli lista jeszcze się nie zamknęła.. alufelgi z brudem 3-4 letnim na stanie posiadam.. właśnie zakupiłem lagunę...i ich stan..szkoda gadać... Pozdrawiam
ShiningCar Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2014 Dziękuję Panowie za zainteresowanie tematem testów produktów Monello! Proszę następujące osoby o wysłanie danych do wysyłek : Monello Non-Ferro : buka, nims, maciekd24 Monello Perfetto detailer : miw, e36ace, art'ek Pozdrawiam!
Dystrybutor e36ace Opublikowano 12 Maja 2014 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2014 super mój adres Karliku posiadasz
art'ek Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2014 moja przesyłka dotarła jak się tylko troszkę wypogodzi przystąpię do testów
Dystrybutor e36ace Opublikowano 15 Maja 2014 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2014 do mnie też dotarło ale pogoda kiepska i to bardzo
ShiningCar Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2014 Dziękuję Panowie za informację! Z czym kojarzy się Wam zapach Monello Perfetto Detailer? e36ace, Jak brelok?
art'ek Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2014 Z czym kojarzy się Wam zapach Monello Perfetto Detailer? dobre pytanie i długo nad tym myślałem ale zapach bardzo zbliżony do STJARNAGLOSS SILKE DETAILER... mam racje??
ShiningCar Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2014 art'ek, Poczekajmy jeszcze na opinie innych..
Dystrybutor e36ace Opublikowano 15 Maja 2014 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2014 brelok fajny wielkie dzięki zapach kojarzy mi się mocno z ananasem
miw Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2014 do mnie również dotarło co do zapachu Perfecto to dla mnie jest identyczny jak qd+, ale czekam na werdykt "lepszej połówki" bo to ona ma nosa do zapachów
ShiningCar Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Szukam jednej konkretnej osoby do przeprowadzenia raz jeszcze testu CC Platinium Wheels. Platinium Wheels to powłoka do zabezpieczenia felg. Test znajdziecie już na forum, lecz niestety nie był kontynuowany przez testującego. Oczekuję relacji foto/video z aplikacji, wnioski oraz aktualizację zachowania produktu na powierzchni felg. Proszę o przemyślaną decyzję
BarooN Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłaszam się do testu samochód to bmw e46 felgi alu 16 cali oferuję oczywiście obszerną relacje foto oraz video, test aktualizować będę tak długo jak będzie trzeba. Samochód cały czas na miejscu także nie będzie problemu z aktualizacjami . Zrobie porównanie np. z FK oraz 4nano rim protect
Yasiek Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 ShiningCar, Karolu moją deklarację dostałeś już wcześniej Felgi jeszcze nie zabezpieczone więc mogę zrobić test porównawczy z "gejonem".
Moderator krd Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Jestem w stanie przeprowadzic test porownawczy z CarPro Dlux'em, ale dopiero na zimowych felgach.
maciekd24 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 jestem chetny do testu wraz z obserwacjami i dokumentacja foto/video oraz aktualizacji tematu do momentu zdjecia felg z auta na zime felgi to 18 styling 37 z bmw
Eidos71 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Również się zgłaszam Jeżeli "padnie" na mnie - aplikację produktu na alufelgi i teścik rozpocznę w najbliższy weekend
grabek246 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 równierz mogę potestowac, konfrontacja z 4nano rim protect na zimowych alusach
ShiningCar Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Yasiek, Eidos71, bardzo proszę o dane do wysyłki. Proszę również o zapoznanie się z instrukcją aplikacji produktu. Czekamy na relacje!
ShiningCar Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2014 Jakiś czas temu otrzymałem do testów nowy produkt spod skrzydeł Carbon Collective REPEL -impregnat do tapicerki. Sprawdziłem działanie na tapicerce, działa i jest skuteczny, jednak próbie poddałem również, z ciekawości gazetę codzienną Dziennik Polski... Zobaczcie proszę jak produkt poradził sobie z bardzo cienką i chłonną powierzchnią.. Te i inne informacje znajdziecie również na naszym facebooku
ShiningCar Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2014 fajnie jesteśmy bardzo zadowoleni z testów, niedługo impregnat pojawi się w Naszej ofercie
Rekomendowane odpowiedzi