Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam felgi z Citroena C5 (2003r) nigdy nie myte od środka - z dwiema wystartowałem ale Tenzi Alux+ Tenzi Prix sobie nie poradził :(

Idzie ValetPro Dragon więc mogę porównać z Monello Non-Ferro Iron Remover - ale pacjent na prawdę wymagający :!:

Opublikowano

ja również zgłaszam się do testu QD

chętnie porównam z Optimum QD lub Autoglym, i jeszcze kilka innych sie znajdzie;P

btw mam tez pytanie jak prawidłowo używać ręcznika PVA ?? przyklepywać, ściągać i znów?? pytanie która str?? ta z dziurkami czy gładka?? no i wyciskam z wody i chowam do tego plastikowego pojemniczka czy susze ??

Opublikowano

Jeżeli lista jeszcze się nie zamknęła..

alufelgi z brudem 3-4 letnim na stanie posiadam..

właśnie zakupiłem lagunę...i ich stan..szkoda gadać...

Pozdrawiam

Opublikowano

Dziękuję Panowie za zainteresowanie tematem testów produktów Monello!

Proszę następujące osoby o wysłanie danych do wysyłek :

Monello Non-Ferro : buka, nims, maciekd24

Monello Perfetto detailer : miw, e36ace, art'ek

Pozdrawiam! :good:

Opublikowano
Z czym kojarzy się Wam zapach Monello Perfetto Detailer?

dobre pytanie i długo nad tym myślałem ale zapach bardzo zbliżony do STJARNAGLOSS SILKE DETAILER... mam racje??

Opublikowano

do mnie również dotarło ;)

co do zapachu Perfecto to dla mnie jest identyczny jak qd+,

ale czekam na werdykt "lepszej połówki" bo to ona ma nosa do zapachów :P

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Szukam jednej konkretnej osoby do przeprowadzenia raz jeszcze testu CC Platinium Wheels.

Platinium Wheels to powłoka do zabezpieczenia felg.

Test znajdziecie już na forum, lecz niestety nie był kontynuowany przez testującego.

Oczekuję relacji foto/video z aplikacji, wnioski oraz aktualizację zachowania produktu na powierzchni felg.

Proszę o przemyślaną decyzję :)

Opublikowano

Zgłaszam się do testu samochód to bmw e46 felgi alu 16 cali oferuję oczywiście obszerną relacje foto oraz video, test aktualizować będę tak długo jak będzie trzeba. Samochód cały czas na miejscu także nie będzie problemu z aktualizacjami ;). Zrobie porównanie np. z FK oraz 4nano rim protect

Opublikowano

ShiningCar, Karolu moją deklarację dostałeś już wcześniej :)

Felgi jeszcze nie zabezpieczone więc mogę zrobić test porównawczy z "gejonem".

• Moderator
Opublikowano

Jestem w stanie przeprowadzic test porownawczy z CarPro Dlux'em, ale dopiero na zimowych felgach.

Opublikowano

jestem chetny do testu wraz z obserwacjami i dokumentacja foto/video oraz aktualizacji tematu do momentu zdjecia felg z auta na zime ;) felgi to 18 styling 37 z bmw ;)

Opublikowano

Również się zgłaszam :good: Jeżeli "padnie" na mnie - aplikację produktu na alufelgi i teścik rozpocznę w najbliższy weekend :-]

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Jakiś czas temu otrzymałem do testów nowy produkt spod skrzydeł Carbon Collective REPEL -impregnat do tapicerki.

Sprawdziłem działanie na tapicerce, działa i jest skuteczny, jednak próbie poddałem również, z ciekawości gazetę codzienną Dziennik Polski...

Zobaczcie proszę jak produkt poradził sobie z bardzo cienką i chłonną powierzchnią..

6ba1ef24dd14.jpg

0996aa82a102.jpg

Te i inne informacje znajdziecie również na naszym facebooku :)