Jump to content

Torby na opony

Recommended Posts

Witam.

Szukam takich jak na zdjęciu worków na opony, widział ktoś tego typu jak na zdjęciu? Wiem że ma grupa Audi/VW, ale jak znam życie to ceny będą z kosmosu...

IMG_0326.jpg.163f3415af6c6661cf38faa42f789981.jpg

Witam.

Szukam takich jak na zdjęciu worków na opony, widział ktoś tego typu jak na zdjęciu? Wiem że ma grupa Audi/VW, ale jak znam życie to ceny będą z kosmosu...

Swego czasu byłem u znajomego w Auto Premium i ceny były bardzo atrakcyjne. Proponuję przedzwonić i dowiedzieć się, gdyż ostatnio można trafić na atrakcyjne promocje cenowe...

ja mam coś takiego jak te poniżej wklejone, sprawuje się dobrze (do noszenia, chociaż 18" to i tak już ciężkie byki :P ); jedyny minus to wygoda wkładania koła do środka

kolo_5.jpg.5337a3bae5960afc292f6212fa8b1708.jpg

kolo_3.jpg.f742203f8f6e1ac57185a675d1915c9f.jpg

worki takie jak na zdjęciu w VW gajos sopot były w cenie 86 zł to nie taki kosmos jak służą ileś lat w castoramie w tamtym roku były takie same tylko tylko bez loga vw po 39zl i takie tez zakupił mój brat ja nie kupowałem bo swoje trzymam na stojaku na felgach

W ciągłej sprzedaży ( tesco )je tam mają ??

raczej tak, bo za każdym razem jak byłam to leżały na półkach, jednak bardziej mi pasował ten z Lidla. Na wiosnę pewnie znów będzie dostępny.

Ja nabyłem takie 2 lata temu... (oczywście wcześniej kupując te czerwone z lidla - ale to chyba na jakieś mikrusy) Gdzieś to mam - jak ktoś chce tanio oddam.

2037773584

Nawet nie rozpakowałem :D Za czyste są. Pomimo, że opony wymyte itd to wciaż mi szkoda. Były drogie...