Swoop Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Idzie wiosna i tak się wstępnie zastanawiam nad zmianą kółek w samochodzie. Obecne alu wrzucił bym na zimę, a na lato kupił bym rozmiar większe. Ktoś z was spotkał się z takimi "cackami"? Pod srebrne auto, przynajmniej na zdjęciu nieźle to wygląda choć dzinkinsowi bardziej by chyba pasowały jak ktoś nie zna: www.elektrony.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
89matthew89 Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 nie znam się na firmach felg ale czy to przypadkiem nie chińszczyzna ? ps: Mazdy 6 maja fajne felgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swoop Posted January 6, 2012 Author Report Share Posted January 6, 2012 po lewej MOMO którego przedstawiać raczej nie trzeba, a po prawej niemiecki Brock którego nie znam, ale wygląd mi się podoba. Te Brock-i występują jako akcesoria w Renault Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mnichu Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 poszukaj czegos oryginalnego bedzie stylowo i gustownie niz robienie na taki styl pseudo wyscigowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzinkins Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 poszukaj czegos oryginalnego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Evo Posted January 6, 2012 Administrator Report Share Posted January 6, 2012 Pomijając kwestie pochodzenia/jakości, bo z tym cieżko dyskutować to decyzje co do wzoru zostawiłbym tylko właścicielowi. Ty potem będziesz miał te koła na aucie , kup więc takie jak podobają się Tobie a nie forumowiczom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swoop Posted January 6, 2012 Author Report Share Posted January 6, 2012 wiem wiem, pytanie bardziej dotyczyło, czy może ktoś to widział tudzież korzystał? moim zdaniem źle to nie wygląda Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzinkins Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Nie, zlituj się Bo jak takie kupisz to "sąsiedzie do Gołdapi" zakaz wstępu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wesol Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Ja widziałem te felgi z MOMO tyle że na grande punto i te momo zdaje się występują jeszcze w wersji całkowicie srebrnej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swoop Posted January 6, 2012 Author Report Share Posted January 6, 2012 Nie, zlituj się Bo jak takie kupisz to "sąsiedzie do Gołdapi" zakaz wstępu ta ... na piwo miałeś wpaść a nie mi tu odradzać zakup tak czy tak, namówiliście mnie .. szukam innych Link to comment Share on other sites More sharing options...
noktoto Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Mi też się stanowczo obie felgi nie podobają Pomijając kwestie pochodzenia/jakości, bo z tym cieżko dyskutować to decyzje co do wzoru zostawiłbym tylko właścicielowi. Ty potem będziesz miał te koła na aucie , kup więc takie jak podobają się Tobie a nie forumowiczom Wydaje mi się, że jeśli ktoś wrzuca na forum pytanie na temat felg wraz ze zdjęciami to chyba po to żeby podyskutować (także o wyglądzie)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MM.MM Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Swoop, Nie kupuj tych felg! lakier po jednym sezonie złazi płatami. mowa o tych momo Link to comment Share on other sites More sharing options...
miedzikos Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Fajnie jak byś podał jakiś zakres cenowy i rozmiar to można by coś doradzić, bo to co pokazałeś nie należy do ciekawych... łagodnie mówiąc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swoop Posted January 6, 2012 Author Report Share Posted January 6, 2012 myślę o 17" - obecnie mam 16" Cena? Jak najniższa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wesol Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Może takie Tomason TN1 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tworek Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Wesol, obiegłeś mnie Tomasony to świetny wybór by był, ale nie za tani Ale czego się nie robi dla swojego ukochanego autka Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzinkins Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Obrazek Może takie Tomason TN1 ? No już lepiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaV Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Jeżeli miał bym być szczery, to obydwie opcje, które podałes są do bani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koza Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Fajnei wygląda bo mazda jest na glebie i ma min 18' ta felga. Przy seryjnym zawieszeniu + 17' bedzie bieda. Lepiej zainwestuj w jakieś dobre jakościowo lekkie felgi. Co do wzoru to nie będę sie wypowiadał, nie znam Twojego gustu. Ale omijaj z daleka chinskie felgi wykonane z plasteliny! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilgt Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Ja bym szukal jakichs oemowych, np z mazdy 6 mps / 3 mps Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrcnsb Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Jak masz na zbyciu troche kaski to może adv1 ? Albo wielokrotnie tańsze: rota Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilgt Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Dude adv1 kosztuja okolo 10k+ Roty to fejki, no chyba że ktos lubi podrobki Link to comment Share on other sites More sharing options...
cz@rek Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Ja bym szukal jakichs oemowych, np z mazdy 6 mps / 3 mps No co najwyżej z 3 bo z 6MPS koła sa przeochydne a ja zaproponuje MAK XLR sam jeżdżę na felach tej firmy y bardzo sobie chwale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swoop Posted January 6, 2012 Author Report Share Posted January 6, 2012 Jak masz na zbyciu troche kaski to może adv1 ? Albo wielokrotnie tańsze: rota wszak o gustach się nie dyskutuje, ale żadne z powyższych mi się nie podobają z powyższego powodu można raczej skasować wątek Link to comment Share on other sites More sharing options...
etiv Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 mazda na tomasonach na żywo wygląda super to może TN5? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts