Jump to content

zarobki detailera

falon

Recommended Posts

falon, aaa to całkiem zmienia postać rzeczy, po pierwsze musisz znaleźć studio, które poszukiwałoby pracownika wtedy z ich oferty się dowiesz ile mogą "dać" pracownikowi.

Nie sądzę, żeby któryś powiedział ci ile zarabia, ludzie niechętnie chwalą się ile dostają na wypłatę...

no tak ale ja chcę wiedzieć orientacyjnie bo nie ma pojęcia co się teraz dzieje w polsce z płacami. Do jakich stawek trza by porównać? Lakiernik? Czy po prostu pracownik myjni? Ja po prostu nie ma pojęcia a tu gdzie jestem już nie opłaca się siedzieć.

Nikt Ci nie odpowie na te pytania. Jak jesteś dobry to dobrze zarobisz. Znam lakierników czy blacharzy, którzy w ogóle nie inwestowali w reklamę, tylko poczta pantoflowa, a nie mają czasu, żeby palcem trafić do d... bo tylu Klientów.

no tak ale ja chcę wiedzieć orientacyjnie bo nie ma pojęcia co się teraz dzieje w polsce z płacami. Do jakich stawek trza by porównać? Lakiernik? Czy po prostu pracownik myjni? Ja po prostu nie ma pojęcia a tu gdzie jestem już nie opłaca się siedzieć.

Jeśli ogarniasz polerkę, wiesz do czego służy jaki środek, wiesz jak je stosować to bankowo nie stawka pracownika myjni, ale ile to już muszą Ci szepnąć osoby z branży.

W Poznaniu nie ma studia zatrudniającego detailerów:)

nie ma w ogóle czy nie ma takiego co zatrudnia?

Jeśli ogarniasz polerkę, wiesz do czego służy jaki środek, wiesz jak je stosować to bankowo nie stawka pracownika myjni, ale ile to już muszą Ci szepnąć osoby z branży.

to może tak ktoś podpowie plisssss?

Z tego co wiem lakiernik pracujacy u kogos dostaje ok. 30-40%. Wiec moze detailerzy tez tak maja ale to raczej nie do rozgryzienia bo kazdy ma inaczej i kazdy miesiac wyjdzie inaczej :P

co jak co ale w to nie uwierzę

za duży ten procent, wyszło by że pracownik zarabia więcej niż właściciel haha

chlopaki darujcie sobie przecież to jest rozmowa o niczym.... "obiło mi się o uszy", "słyszałem", "wydaje mi się"..... zero konkretów, zresztą od początku wątek był spisany na niepowodzenie :lol: lanie wody i tyle

dokładnie tak :P w branży IT gdzie są jedne z wyższych marż (umowy, kontrakty) szeregowy informatyk/programista zarabia ~20% tego ile firma uzyskuje z jego pracy