yukon Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 ostatnio zaciekawiły mnie takie opaski . jak ktoś ma, niech coś napisze Link to comment Share on other sites More sharing options...
LZ Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 Myślisz, że to ma prawo działać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yukon Posted November 7, 2011 Author Report Share Posted November 7, 2011 dla mnie to ściema. znajomy ma, jak zapytałem ze śmiechem czy działa..."poczytaj se w necie " Link to comment Share on other sites More sharing options...
snap Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 mhh kiedys na studiach bylo troche zajec o " Tworzeniu mody na ... " Link to comment Share on other sites More sharing options...
maestro00 Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 Masakra. Ten facet zarabia na tym 99.99% kosztów produkcji na ludzkiej głupocie. Placebo co najwyzej. Ludzie nie są tacy głupi jak myślicie - są głupsi. http://www.youtube.com/watch?v=LE5FKI0E ... re=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
snap Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 a to wszystko wylansowane za grube miliony Link to comment Share on other sites More sharing options...
cz@rek Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 magnetyzer dla ludzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
yukon Posted November 7, 2011 Author Report Share Posted November 7, 2011 ten jest najlepszy http://www.youtube.com/watch?v=MsWqtrfx ... re=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrl Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 Jak nie macie co z kasa zrobić to wolna ręka, ale marketing działa i pewnie kupa ludzi to kupiła, reklama działa, pewnie jak to zakładają to zmieniają się w Supermenów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camel- Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 Mój ojciec siedzi w leczeniu magnetoterapią i póki pole nie jest zmienne to to nie ma prawa działać Wszystkie pierścienie, obrączki, opaski magnetyczne to bzdura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rise and Shine Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 ostatnio zaciekawiły mnie takie opaski . jak ktoś ma, niech coś napisze Mam tego kilka w domu, poza tym że całkiem fajnie wygląda i można nosić, jak lubi się mieć "dużo na rękach" jak frotki etc, traktując jako ozdobę jest ok. Jeśli pytasz o działanie, absolutnie nie ma to żadnego wpływu na równowagę, siłę czy samopoczucie człowieka, poza efektem placebo. Koszt hurtowy opasek markowych, sprzedawanych za 99zł w "jednym ze sklepów sportowych" to 27zł, po przecięciu na pół, w środku nie znajdziemy nic poza "hologramem" widocznym na zewnątrz i gumą Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmstr Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 Działa ale tylko wtedy gdy w pakiecie stosujesz jeszcze plastry aikido Link to comment Share on other sites More sharing options...
maestro00 Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 IMHO dziwie się że nikt nie poszedł dalej i nie sprzedaje tego jako cuda na potencję albo powiększanie biustu - efekt sprzedazy murowany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sq8shq Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 w pakiecie stosujesz jeszcze plastry aikido tutaj sie nie zgodze - moze wspomniane przez Ciebie plastry nie robia cudow jak na reklamie ale jednak maja jakis wplyw na organizm i ja tam widze wplyw pozytywny - ja osobiscie zdecydowanie lepiej sie wysypiam majac je na stopach i uzywam raz na jakis czas (tyle ze koszty sa nieporownywalne do opaski bo plaster to okolo 1pln). Na mnie dzialaja podobnie jak prawidlowo stosowana melatonina (tyle ze tutaj efekt jest szybszy i dla mnie bardziej odczuwalny) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yukon Posted November 7, 2011 Author Report Share Posted November 7, 2011 zróbmy sobie takie KA Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 haha dobry pomysł! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uri90 Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 zróbmy sobie takie KA dokładnie ;D zakładasz taka i jesteś władcą maszyny a bez niej nawet ręcznie nic nie zdziałasz zarobimy fortune Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 nie no taka to do pracy ręcznie z UC Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuflik Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Mój kumpel to ma- dostał. Twierdzi, że czuje się lepiej jak ją ma:) Moim zdaniem- nawet jeśli to tylko placebo to działa, twierdzi, że może dłużej ćwiczyć i mniej spać;o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubz Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Opaski detailerskie, + 10 do szybkości polerowania, +15 do wyglądu auta "po", +25 do trwałości wosku. Chętni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camel- Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Opaski KA - jestem za. Ale koniecznie jedna za 99zł Przygotowałem kilka propozycji komentarzy po kupnie: - Panowie od kiedy używam opaski magnetycznej KA jestem w stanie wypolerować 60 aut miesięcznie. Bez hologramów! - RE-WE-LA-CJA! Mam na ręce tą opaskę od wczoraj i już widzę pierwsze efekty przy czyszczeniu i polerowaniu - wzmocnione kropelkowanie po nocnym deszczu! - Mam takie pytanie do innych - czy opaska także działa przy ręcznym użytkowaniu środków? - Oczywiście, oprócz wpływu pola magnetycznego na maszynę (stabilizacja obrotów, lepszy poślizg pada), magnesy mają wpływ na cząsteczki wnikające w lakier. Żeby w pełni wykorzystać potencjał opaski polecam środki z dopiskiem Magneto! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubz Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 - forumowy rabat Link to comment Share on other sites More sharing options...
spons Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 3.02 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackill Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Wszystko na temat: http://www.plywacy.com/artykul/power_ba ... ziala.html "Jeśli po raz pierwszy będziecie testować opaskę, poproście żeby najpierw wykonać ćwiczenia z opaską, potem bez. To może sprzedawcę ciekawie zaskoczyć." Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmstr Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 w pakiecie stosujesz jeszcze plastry aikido tutaj sie nie zgodze - moze wspomniane przez Ciebie plastry nie robia cudow jak na reklamie ale jednak maja jakis wplyw na organizm i ja tam widze wplyw pozytywny - ja osobiscie zdecydowanie lepiej sie wysypiam majac je na stopach i uzywam raz na jakis czas (tyle ze koszty sa nieporownywalne do opaski bo plaster to okolo 1pln). Na mnie dzialaja podobnie jak prawidlowo stosowana melatonina (tyle ze tutaj efekt jest szybszy i dla mnie bardziej odczuwalny) Tiaaa, to tylko potwierdza fakt, że efekt placebo to nie legenda A porównanie do melatoniny trochę nietrafione, bo melatonina to hormon, który regulujesz przyjmując ją w tabletkach i ma na Ciebie realny wpływ. A tutaj w tych plastrach co mamy? Poza tym od kiedy stopy są magazynem toksyn? Jedyne co te plastry mogą wyciągać to kasę z naiwnych ludzi wierzących w cuda, tak samo jak teraz te magiczne opaski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts