Arek_ Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 Stwierdziłem że temat się taki przyda dlatego ogólnikowo go nazwałem muszę zakupić sobie jakąś półkę do garażu na kosmetyki, chodzi mi o zwykłą piętrową półkę, bez zbędnych bajerów podpowiecie mi gdzie znajdę najtaniej ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snap Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 regal w sensie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
native Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 ja kupiłem w Praktikerze aluminiowy regal z kilkoma pulkami, montujesz je na jakiej chcesz wysokości cena nie była zaporowa mniej niz 100... nie pamiętam dokładnie ile. W każdym większym markecie budowlanym powinien być spory wybór. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 regal w sensie ? Masz jeszcze jeden?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zegarek Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 Arek_, w Leroy'u jest teraz przecena i regał 180x90x40 z ocynkowaną konstrukcją kosztuje 8x zł Na alledrogo jest teraz od groma tego - szukaj po "regał magazynowy" Link to comment Share on other sites More sharing options...
snap Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 swoj ale zajety jak chcesz regal to najlepiej mocny plastik matalowe po czasie rdzewieja a te z polkami z mdf puchna pod wplywem wilgoci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arek_ Posted September 5, 2011 Author Report Share Posted September 5, 2011 leroy jest w lublinie więc podjadę i zorientuje się dzięki! w suchym garażu będzie stał Link to comment Share on other sites More sharing options...
vanquisz Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40103727 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00111994 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30058508 Do regałów można dokupić akcesoria za śmieszne pieniądze np dodatkowe półki, kosze, albo stojaki na butelki. Do garażu jak znalazł Link to comment Share on other sites More sharing options...
snap Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 vanquisz, fajne ale na ksiazki do domu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelo Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 vanquisz, fajne ale na ksiazki do domu śmieszne to co napisaleś kolego. Naturalne drewno to najlepsza inwestycja. Robisz taki regal olejem do drewna i heja na wieki. Poza tym ten droższy wytrzmuje dośc duże obciążenia. Ja wolałbym taki drewniany niż badziew niby metalowy za około 100 zł ktory po roku zacznie rdzewiec. Sam pracuje w branży drzewnej nawet robie cos dla IKEI i wiemże naturalne drewno jest najlepsze. Byle nie jakas sklejka czy wiurówka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snap Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 Byle nie jakas sklejka czy wiurówka.no wlasnie tak to wyglada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arek_ Posted September 5, 2011 Author Report Share Posted September 5, 2011 W sumie racja że drewniany najlepszy ale nie chce mi się jechać specjalnie po regał do warszawy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snap Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 widzieliscie w jakims warsztacie drewniane regaly ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vanquisz Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 Byle nie jakas sklejka czy wiurówka.no wlasnie tak to wyglada lita sosna widzieliscie w jakims warsztacie drewniane regaly ? Widzieliśmy i warsztat wcale nie był gorszy od tego ze stalowymi regałami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arek_ Posted September 5, 2011 Author Report Share Posted September 5, 2011 Plastikowych też nie widziałem za to ale w warsztatach trochę inne realia pracy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzinkins Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 Ja mam plastikowe chyba do 50kg na półkę, kupiony Castoramie lub Praktiker Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebcio Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 w realu są metalowe do 120kg obciążenia za 39.99 zł jak się nie mylę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camel- Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 ja kupiłem w Praktikerze aluminiowy regal z kilkoma pulkami, montujesz je na jakiej chcesz wysokości cena nie była zaporowa mniej niz 100... nie pamiętam dokładnie ile. Dokładnie od 89 do 169zł. Byłem jakoś ostatnio się rozglądać. Te najtańsze są skręcane, a te droższe na klikacze, więc można dowolnie zmieniać wysokośc półek bez rozkręcania. Ale wszystkie bez estetycznego szału. To co pokazał Mariusz bardzo ładnie wygląda. Ciekawe jak stabilność? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilgt Posted September 6, 2011 Report Share Posted September 6, 2011 Ja mam plastikowe chyba do 50kg na półkę, kupiony Castoramie lub Praktiker Obrazek jak ja bym chciał mieć garaż... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzinkins Posted September 6, 2011 Report Share Posted September 6, 2011 ja kupiłem w Praktikerze aluminiowy regal z kilkoma pulkami, montujesz je na jakiej chcesz wysokości cena nie była zaporowa mniej niz 100... nie pamiętam dokładnie ile. Dokładnie od 89 do 169zł. Byłem jakoś ostatnio się rozglądać. Te najtańsze są skręcane, a te droższe na klikacze, więc można dowolnie zmieniać wysokośc półek bez rozkręcania. Ale wszystkie bez estetycznego szału. To co pokazał Mariusz bardzo ładnie wygląda. Ciekawe jak stabilność? Co do stabilności super (na pewno lepiej niż te tańsze metalowe, sprawdzałem) tym bardziej słupki pomiędzy sobą są łączone, co zwiększa sztywność zestawu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arek_ Posted September 6, 2011 Author Report Share Posted September 6, 2011 ja kupiłem w Praktikerze aluminiowy regal z kilkoma pulkami, montujesz je na jakiej chcesz wysokości cena nie była zaporowa mniej niz 100... nie pamiętam dokładnie ile. Dokładnie od 89 do 169zł. Byłem jakoś ostatnio się rozglądać. Te najtańsze są skręcane, a te droższe na klikacze, więc można dowolnie zmieniać wysokośc półek bez rozkręcania. Ale wszystkie bez estetycznego szału. To co pokazał Mariusz bardzo ładnie wygląda. Ciekawe jak stabilność? Co do stabilności super (na pewno lepiej niż te tańsze metalowe, sprawdzałem) tym bardziej słupki pomiędzy sobą są łączone, co zwiększa sztywność zestawu. to jeszcze powiedzcie jaka cena za takie plastikowe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzinkins Posted September 6, 2011 Report Share Posted September 6, 2011 Szczerze mówiąc nie pamiętam, ale jakiejś tragedii cenowej nie było Ale jutro chyba będę w Casto to zerknę Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzaKal Posted September 6, 2011 Report Share Posted September 6, 2011 dzinkins, Fajna lodóweczka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlik Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Szukam sponsora na zapełnienie mojej półeczki Link to comment Share on other sites More sharing options...
ariello01 Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 dzinkins, a możesz zdradzić pilnie swtrzeżona tajemnice gdzie dostałes taką ładną lodóweczkę?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts