Jump to content

Koszulki dla forum...

yukon

Recommended Posts

Lejdis i Dżentelmen w pewnym wątku "Pokaż swój blask" wyczytałem zainteresowanie koszulkami Zymol :-] Co powiecie na wyprodukowanie naszych forumowych koszulek? Na razie jest pomysł i wszystko jest do obgadania, na dodatek nie wiemy co na to administracja/moderacja :mrgreen:

Piszcze jak to widzicie itp....

• Replies 416
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mam krótki staż na forum, ale koszulkę chętnie bym przytulił :) sitodruk jest ok, a może haft? my robiliśmy koszulki dla naszego klubu właśnie haftowane i też super taki haft wygląda, tylko moim zdaniem bardziej pasuje do polo niż t-shirtów ;)

fajnie by bylo jakby byly koszulki, ja przerabialem juz temat i za koszulki za 20 zeta dziekuje, jak robic to juz z dobrego materiall...czarne koszulki z logiem forum na plecach wygladaly by super :good:

daniels tylko polski produkt od producenta.

zawsze można zrobić lipę za 2,40 koszulka + naklejanka. ze 12zł z wysyłką by było. ale my się w takie rzeczy nie bawimy toż to sabotaż :D

Tylko nie róbcie oraniczeń, że koszulka dla osób powyżej 100 postów. Ja na przykład zamiast pisać głupoty tylko czytam ;)

Yukon - świetny pomysł. Generlanie wprowadzenie gadżetów byłoby fajne z czasem mogłoby wspomóc funkcjonowanie forum $$$$$ 8-) Ludzie coraz częściej myją nogi, niedługo przeniesie się to na samochody :mrgreen: i obciążenie forumowych serwerów gwarantowane ;)

jeżeli dojdzie do skutku ograniczeń nie będzie na pewno ;) jedyne jakie mogą wyniknąć to przez firmy którym zlecamy nadruki, jednym słowem zbyt mała ilość. ale dobrze, że w łdz są jeszcze ręczne sitodruki.

koszulka jest naszej produkcji nie żaden chiński szajs, który kurczy się po kilku praniach. dodatkowo dla forum można postarać się o lepszy materiał ;)

Widać że chętnych nie brakuje, to dobrze :) Będzie trzeba zrobić ankietę polo/t-shirt i wybrać wersje kolorystyczne :) Moim zdaniem najlepsze były by czarne, do białego jakoś nie podchodzi mi forumowe logo... No i najważniejsza kwestia, co na to władze ;)

http://haftwear.pl/_nu/info.php?idg=1&idm=41

Haft na koszulce 5x10cm 10 pln, sądzę, że wystarczy tej wielkości haft np na polo.

Przy większych zamówieniach udzielają rabatów.

Wysłałem zapytanie jakie ceny koszulek i na jakie rabaty przy jakiej ilości można liczyć. Jak odpiszą to dam znać.

ps. Właśnie zauważyłem, że to całkiem blisko mnie, więc jutro podjadę zobaczyć na żywo jak z jakością koszulek, nadruków i haftów.