Dystrybutor mx_nowicki Posted May 11, 2011 Dystrybutor Report Share Posted May 11, 2011 W tym dziale będziemy zamieszczać informacje na temat produktów do testowania. Produkty będą wysyłane listem poleconym priorytetowym na nasz koszt. Oczywiście liczymy na ciekawe opisy, zdjęcia i porównania [ Dodano: 11 Maj 2011, 13:21 ] Jak już niektórzy zdążyli się zorientować mamy w ofercie produkty niemieckiej firmy VICTORIA. Jest to nowość na naszym rynku. Na pierwszy rzut idą konkrety, czyli pasty polerskie. Uznaliśmy że najlepiej będzie jeżeli damy do przetestowania wszystkie 3 rodzaje. Do testów przygotowaliśmy 3 zestawy, w których znajdują się: - 100ml pasty No.103 mocno ścierna - 100ml pasty No.105 średnio ścierna - 100ml pasty No.104 pasta wykończeniowa, bardzo delikatna Liczymy na zgłoszenie się osób które pracowały na pastach 3M, Meguiar'sa, PB lub innych. Chcielibyśmy również żeby każdy zrobił przynajmniej jedno porównanie z pastą innej firmy np: No.103 z FC. Szczegóły oczywiście do uzgodnienia jak będą już chętni i w zależności od waszych możliwości Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniels Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 porównanie mogę zrobić z systemem 3M na którym pracuje, plus finish Menzerny jeśli to jakoś pomoże... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dareek79 Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 W tym dziale będziemy zamieszczać informacje na temat produktów do testowania. Produkty będą wysyłane listem poleconym priorytetowym na nasz koszt. Oczywiście liczymy na ciekawe opisy, zdjęcia i porównania [ Dodano: 11 Maj 2011, 13:21 ] Jak już niektórzy zdążyli się zorientować mamy w ofercie produkty niemieckiej firmy VICTORIA. Jest to nowość na naszym rynku. Na pierwszy rzut idą konkrety, czyli pasty polerskie. Uznaliśmy że najlepiej będzie jeżeli damy do przetestowania wszystkie 3 rodzaje. Do testów przygotowaliśmy 3 zestawy, w których znajdują się: - 100ml pasty No.103 mocno ścierna - 100ml pasty No.105 średnio ścierna - 100ml pasty No.104 pasta wykończeniowa, bardzo delikatna Liczymy na zgłoszenie się osób które pracowały na pastach 3M, Meguiar'sa, PB lub innych. Chcielibyśmy również żeby każdy zrobił przynajmniej jedno porównanie z pastą innej firmy np: No.103 z FC. Szczegóły oczywiście do uzgodnienia jak będą już chętni i w zależności od waszych możliwości JESTEM CHĘTNY-właśnie w weekend będę miał ciemnogranatowe Audi A4 do obróbki. Nie omieszkam zrobić zdjęć pracowałem z Megs-em 105 i 205 - więc łatwo będzie porównać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dystrybutor mx_nowicki Posted May 11, 2011 Author Dystrybutor Report Share Posted May 11, 2011 Szybka reakcja Zatem dwa zestawy już zarezerwowane, został jeszcze jeden. Proszę o przesłanie adresów do wysyłki na pawel@mxnowicki.pl, dogadamy szczegóły i trzeba szybko działać żeby towar był na weekend. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coobah Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 Paweł, ja jestem chętny do testów, ale niestety nie mam możliwości porównania tych past do innych. Lakiery na których mógłbym podziałać z tymi produktami to: - czerwony Citroen - czarny Mercedes - granatowa i czerwona Toyota. Jeśli mimo tego załapałbym się na zestaw próbek byłbym bardzo wdzięczny i oczywiście opiszę moje wrażenia. pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeper Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 Jestem chetny - moge porownac do Megsa z serii consumer i Scholl Concept Link to comment Share on other sites More sharing options...
adii Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 Równierz będe chętny na coś do testowania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dareek79 Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 dane poszły na malia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dystrybutor mx_nowicki Posted May 12, 2011 Author Dystrybutor Report Share Posted May 12, 2011 Cześć, bardzo nas cieszy zainteresowanie nowym produktem. Osoby do testów już wybrane (dwa pierwsze zestawy zostały dzisiaj wysłane do Dareek79 oraz daniels). Wkrótce poprosimy o kolejne testy. Czekamy z niecierpliwością na Wasze opinie. Pozdrawiam Wiolka (w zastępstwie Pawła). [ Dodano: 13 Maj 2011, 09:01 ] Formalnie chciałem powiedzieć że trzeci zestaw wędruje do kolegi Wojtka "Xeper". Jeżeli chodzi o pasty polerskie to nie wszystko ponieważ mamy jeszcze w ofercie Preste, Surface i kilka innych firm, może bardziej znanych przez lakierników, ale napewno damy wam je do testów Oprócz tego będzie jeszcze kilka produktów z VICTORI I. Szczególnie będę ciekawy waszych opinii na temat wosku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dystrybutor mx_nowicki Posted May 25, 2011 Author Dystrybutor Report Share Posted May 25, 2011 Wyniki pierwszych testów past polerskich VICTORII znajdziecie tutaj: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 452#102452 Wiolka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dystrybutor mx_nowicki Posted June 6, 2011 Author Dystrybutor Report Share Posted June 6, 2011 UWAGA UWAGA !!! Kolejny produkt do testów. Tym razem wosk VICTORIA No.110. Do testów przeznaczamy 4 próbki po 50ml Oczywiście chcielibyśmy usłyszeć kilka zdań porównania do innych wosków których używaliście. Oprócz tego wasze wrażenia, odczucia, przemyślenia... i zdjęcia . Mamy nadzieję że nie skończycie testu po pokazaniu efektu, ale co jakiś czas poinformujecie nas i forumowiczów jak z trwałością wosku. Link do wosku w naszym sklepie Tutaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
adii Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 chetny na test wosku Link to comment Share on other sites More sharing options...
coobah Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 to ja poproszę! Link to comment Share on other sites More sharing options...
k24 Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 piszę się na test Link to comment Share on other sites More sharing options...
witles Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 mx_nowicki, ciekawy wosk, jak się ma do jasnych lakierów? Jeśli chcecie to mogę przetestować na białym i porównać z kilkoma innymi woskami z Carnaubą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dystrybutor mx_nowicki Posted June 6, 2011 Author Dystrybutor Report Share Posted June 6, 2011 Mamma mia, Takiej szybkiej odpowiedzi to się nie spodziewałem Nawet w poniedziałkowy wieczór. 3 testery już mamy rozdane. Poproszę was o adresy do wysyłek na maila pawel@mxnowicki.pl . Chyba że ktoś ma ochotę odebrać osobiście w Grodzisku Mazowieckim lub w Warszawie na jelonkach ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator AreK Posted June 6, 2011 Administrator Report Share Posted June 6, 2011 Spóźniłem się? ...tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dystrybutor mx_nowicki Posted June 6, 2011 Author Dystrybutor Report Share Posted June 6, 2011 witles bardzo chętnie. Nie miałem okazji nakładać na jasne lakiery więc chętnie się dowiem jak to wygląda Rozumiem że mamy czwartą osobę Link to comment Share on other sites More sharing options...
k24 Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 ode mnie e-mail poszedł Link to comment Share on other sites More sharing options...
witles Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 Bardzo chętnie skorzystam, przy okazji jeśli starczy, to podzielę się Arekkaz (jeśli będzie chciał), także z jednej próbki dwa testy może wyjdą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dystrybutor mx_nowicki Posted June 6, 2011 Author Dystrybutor Report Share Posted June 6, 2011 Może zrobimy wyjątek? Hmm... Nie lubię takiej rzeźby... żeby z jednej dwa testy robić. Lubię profesjonalizm, dlatego piąta próbka pojedzie do Arekkaz Jak coś robić to już robić dobrze Lista zamknięta. Czekamy na adresy Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuci5 Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 jak zwykle..5 minut spóźnienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator AreK Posted June 6, 2011 Administrator Report Share Posted June 6, 2011 mx_nowicki, dzięki.Wyślij ją do witlesa.Spotkamy się pod koniec tygodnia to sobie odbiorę. Jaki lakier wolisz? Srebrny czy czarny metalic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dystrybutor mx_nowicki Posted June 6, 2011 Author Dystrybutor Report Share Posted June 6, 2011 kuci5 będą jeszcze okazje Jeżeli chodzi o lakier to może niech każdy napisze na jaki będzie kładł. Wtedy Arekkaz wybierzesz odpowiedni Link to comment Share on other sites More sharing options...
coobah Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 Ja będę kładł na "lucifer rouge", czyli czerwony metalic (jak poniżej). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts