Tworek Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 Adam taka uwaga z mojej strony, nie wiem czy tylko u mnie, ale nie wyświetlają się obrazki obok opisów na sklepie.
ShiningCar Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 Adam taka uwaga z mojej strony, nie wiem czy tylko u mnie, ale nie wyświetlają się obrazki obok opisów na sklepie. wszystkie, czy tylko nowości? bo jeśli to drugie to jeszcze nie zdąrzyłem zrobić zdjęć, stąd białe tła wet glaze doszedł ?
Tworek Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Sorry tylko nowości, tak tester doszedł
ShiningCar Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Sorry tylko nowości, tak tester doszedł super, czekamy na testy
szaryjurek Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2012 przed chwilą złożone zamówienie na moje pierwsze środki do detailingu - mam nadzieję że to będzie początek nowej, ciekawej, pracochłonnej przygody
ShiningCar Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 szaryjurek, dziękuję za zamówienie! Myślę, że to początek niesamowitej przygody! Powodzenia!
kupusso Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Cherry Glaze jest sprzedawany w takich butelkach jak na zdjęciu w sklepie?
ShiningCar Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Cherry Glaze jest sprzedawany w takich butelkach jak na zdjęciu w sklepie? dokładnie tak, takie dostaliśmy od PL dystrybutora
pawel1380 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Jak zwykle serdeczne dzięki za pomoc w zakupie i podrzucenie towaru w rejony bardziej odkryte
ShiningCar Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Jak zwykle serdeczne dzięki za pomoc w zakupie i podrzucenie towaru w rejony bardziej odkryte My również dziękujemy Po to jesteśmy, żeby pomagać i sprawiać satysfakcje oraz radość z zakupionego towaru, do następnego
autofanatic Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Cherry Glaze jest sprzedawany w takich butelkach jak na zdjęciu w sklepie? dokładnie tak, takie dostaliśmy od PL dystrybutora Te butelki są ze starych dostaw z zeszłego roku, wersja przejściowa, teraz wszystko jest w przeźroczystych butelkach PET
mario448 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 Witam Zamówienie nr 1294 złożone i opłacone. Pozdrawiam.
ShiningCar Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 mario448, bardzo miło z twojej strony - dziękuję ---------------------------------------------------------------------------- *MEGA ma dwie cyferki... Zapraszamy do zabawy
DawPi Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 *MEGA ma dwie cyferki Żadna z nich nie jest 1 ani 0?
ShiningCar Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 DawPi , obstawiaj/wygrywaj
Rekomendowane odpowiedzi