Dystrybutor Asia Krk Posted March 29, 2011 Dystrybutor Report Share Posted March 29, 2011 Flexipads Word Class Ltd. jest jednym z największych na świecie producentów artykułów eksploatacyjnych wykorzystywanych do pracy z elektronarzędziami w ściernictwie, szlifierstwie i polerowaniu wielu rodzajów powierzchni - materiałów. Flexipads od lat produkuje wysokiej jakości gąbki polerskie i inne akcesoria do polerowania dla takich firm jak Menzerna, Meguiar's, Sonus. Do oferty naszego sklepu wybraliśmy więc akcesoria takie jak talerze oporowe (BP), gąbki i futra polerskie w różnych rozmiarach, mikrofibry i inne. Jako oficjalny dystrybutor Flexipads posiadamy dostęp do wszystkich produktów z oferty tej firmy, jeśli potrzebujecie zamówić produkty, których nie ma w sklepie prosimy o kontakt mailowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Domel Posted March 10, 2015 Moderator Report Share Posted March 10, 2015 Hello. Kiedy w sklepie pojawi sie http://www.detailer.pl/sklep/futra-pole ... o-pad.html FLEXIPADS 160mm PRO-Wool Detailing Velcro Pad oraz Flexipads Microfiber Finishing Disc 55mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Tomasz KRK Posted March 11, 2015 Master Report Share Posted March 11, 2015 Dostawa z Flexipads jest drodze do nas. Spodziewamy się jej już w piątek lub w poniedziałek. Wtedy też uzupełnione zostaną braki produktów tego producenta. Na ten czas nie mamy w ofercie Flexipads Microfiber Finishing Disc 55mm, będzie z kolejną dostawą. Pewnie za kilka tygodni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Domel Posted March 11, 2015 Moderator Report Share Posted March 11, 2015 Ok super. To czekam -- 16 mar 2015, o 20:01 -- Czym tak na prawdę roznia sie Flexipads Pro-Wool Velcro Pad a PRO-Wool Detailing Velcro Pad Mam maszyne DA i waham sie ktore kupic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Tomasz KRK Posted March 18, 2015 Master Report Share Posted March 18, 2015 Chyba podałeś dwie nieznacznie różne nazwy dla tego samego futra. Podejrzewam, że chodzi o produkt Flexipads o kodzie PW-550, czyli futro z krótkim włosiem na gąbce. Ogólnie futro z DA średnio współgra, ale jeśli już to z krótkim włosiem lepsze niż z dłuższym. Te maleńkie pady z mikrofibry już zamówiłem, będą niedługo. Co Wy tam resoraki polerujecie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Domel Posted March 18, 2015 Moderator Report Share Posted March 18, 2015 Chyba podałeś dwie nieznacznie różne nazwy dla tego samego futra. Podejrzewam, że chodzi o produkt Flexipads o kodzie PW-550, czyli futro z krótkim włosiem na gąbce. Ogólnie futro z DA średnio współgra, ale jeśli już to z krótkim włosiem lepsze niż z dłuższym. Te maleńkie pady z mikrofibry już zamówiłem, będą niedługo. Co Wy tam resoraki polerujecie? kurcze walnąłem się w nazwie, chodziło mi o różnicę: 1. PRO-Wool a 2. DA Microfibre Cutting Disc Myslalem ze PRO-Wool jest lepsze do ciecia niz DA Microfibre Cutting Disc Czyli pod DA brac DA Microfibre Cutting Disc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Tomasz KRK Posted March 19, 2015 Master Report Share Posted March 19, 2015 Bardzo dobrze myślałeś. PRO-Wool będzie mocniej ciąć. Powierzchnia może wtedy wymagać wyciągnięcia czymś pośrednim, jeśli polerujesz miękki lakier. Pod DA futro tylko z krótkim włosiem. Weź obydwa i sprawdź który u Ciebie lepiej się sprawdzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Domel Posted March 19, 2015 Moderator Report Share Posted March 19, 2015 dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts