eFeN Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Witam mam takie małe pytanie odnośnie wyrejestrowania pojazdu a nie mogę się dodzwonić do wydziału komunikacji .W piątek sprzedałem auto teściów zarejestrowane na szwagra :)i teraz pytanie: sprzedaż muszę zgłosić do wydziału komunikacji , w jakim terminie i czy mogę to zrobić ja czy musi to zrobić szwagier osobiście czy ewentualnie jakieś pełnomocnictwo musi mi wypisać ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator rychu Posted March 21, 2011 Moderator Report Share Posted March 21, 2011 Tu jest całkiem jasno opisana procedura: http://www.powiatwodzislawski.pl/staros ... iu-pojazdu Link to comment Share on other sites More sharing options...
eFeN Posted March 21, 2011 Author Report Share Posted March 21, 2011 ok dzięki a czy jeśli zrobię to w terminie powiedzmy 2 tygodni to jest przewidziana jakaś kara bo w twoim linku nic nie ma na ten temat napisane Link to comment Share on other sites More sharing options...
VinCe Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 wyrejestrowywałem auto tydzień temu. powiedziano mi ze jest na to 30 dni od daty na umowie. Za szwagra nie zrobisz tego jeśli nie bedziesz miał upoważnienia. no chyba ze masz jakieś znajomości w okienku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator AreK Posted March 21, 2011 Administrator Report Share Posted March 21, 2011 Właśnie dzisiaj byłem wyrejestrować. Jeżeli było dwóch właścicieli to pamiętaj o pełnomocnictwie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbarti Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 W Poznaniu takie upoważenienie w Urzędzie Komunikacji kosztuje 17zł , ale np współmałżonek GRATIS Wytwałości przy okienku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts