Dystrybutor Asia Krk Posted February 7, 2011 Dystrybutor Report Share Posted February 7, 2011 Miło nam ogłosić oficjalne otwarcie sklepu Detailer.pl W sklepie znajdziecie zarówno znane i sprawdzone marki kosmetyków i akcesoriów samochodowych, jak i nowości, które warto wypróbować. Specjalnie dla Was postanowiliśmy dodać ( oprócz tradycyjnego zdjęcia produktu ) zdjęcie jego etykiety oraz zoom, który sprawia, że napisy na opakowaniu są czytelne! Dzięki temu przed dokonaniem wyboru zakupu możecie dokładnie oglądnąć produkt i zapoznać się ze wskazówkami producenta. W chwili obecnej posiadamy produkty marek takich jak: Dla Forumowiczów Kosmetykaaut przygotowaliśmy rabat 5% na wszystkie produkty. Aby uzyskać rabat wystarczy po dodaniu produktów do koszyka kliknąć „Realizuj Zamówienie” i pod podsumowaniem zakupów, w ramce „bony rabatowe” wpisać kod KA2011 i potwierdzić klikając „dodaj” a następnie postępować zgodnie ze wskazówkami. Na łamach sklepu prowadzimy również blog o tematyce auto-detailingu, stale wzbogacany o nowe artykuły, w których dzielimy się naszymi spostrzeżeniami, publikujemy testy produktów, prezentujemy fotorelacje z naszych prac. Zapraszamy do sklepu i życzymy udanych zakupów http://www.detailer.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyszaKr Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 O super ! Pytanie w Krakowie gdzieś można odebrać sobie produkty ?? Trochę osób jest z krakowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzaKal Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 A gdzie ręczniki do osuszania ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dystrybutor Asia Krk Posted February 7, 2011 Author Dystrybutor Report Share Posted February 7, 2011 MyszaKr, generalnie nie ma odbioru osobistego, ale bez problemu możemy się jakoś umówić, zawsze są wyjątki od reguły proponuje na pw. SzaKal, nic się nie martw, są w drodze Link to comment Share on other sites More sharing options...
pieki2 Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Gratuluje pomysłu zdjęć etykiet, można oglądać produkt prawie jak w normalnym sklepie:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Świetna oferta! Dużo fajnych produktów,a pewnie z czasem będą dołączać kolejne. Brakuje mi trochę akcesorii no i przede wszystkim sampli. Ale myślę ze to kwestia czasu PS: czy wszystkie produkty wystawione w sklepie są naprawdę dostępne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mutra Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 No jak faktycznie macie dużą butlę FK425 to z miejsca jestem Waszym gorącym fanem . Zaraz zerkniemy co tam jeszcze za cukierki na stoisku są Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 No jak faktycznie macie dużą butlę FK425To tez o to mi chodziło:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dystrybutor Asia Krk Posted February 7, 2011 Author Dystrybutor Report Share Posted February 7, 2011 pieki2 taki właśnie mieliśmy zamiar tworząc sklep. Marco, ...sie rozpuściło towarzystwo całkiem możliwe, że w przyszłości pojawią się i sample. Co do oferty produktów to zdradzę, że już niedługo pojawią się nowe pozycje. Wszystkie produkty w sklepie są dostępne, tak że brać zanim wyjdą Jest nawet na półkach FK425 w litrówkach, świeżutki i różowy, i chyba się nawet lekko uśmiecha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mutra Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
smalec Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 od razu zaciekawiła mnie firma Glass Science, bardzo jestem ciekaw, jak z efektywnością "niewidzialnych wycieraczek" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzaKal Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Glass Science zaleca się stosować raz w miesiącu więc z trwałością może być różnie ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
smalec Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 dlatego zastanawia mnie, jaki w tym science siedzi ale ogólnie sklep jest git Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Glass SciencePrzetestuje,przetestuję. Właśnie strzeliłem zamówionko Trza brać różowego póki jest Asia Krk, jakiś drobny gratisik się znajdzie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dystrybutor Asia Krk Posted February 7, 2011 Author Dystrybutor Report Share Posted February 7, 2011 Odnośnie niewidzialnej wycieraczki z Glass Science już niedługo ukaże się na blogu artykuł w dziale testów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeper Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Asia Krk, sklep jest bardzo user-friendly. Bardzo fajna sprawa z fotkami etykiet i latwym podgladem powiekszonej czesci zdjecia. Powodzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dystrybutor Asia Krk Posted February 7, 2011 Author Dystrybutor Report Share Posted February 7, 2011 Marco dzięki za zamówienie, coś tam wyszukam, ale cicho sza Xeper dzięki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubio Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 No fajnie, że jest w końcu sklep z Krakowa Wygląd sklepu i pomysłowość super Link to comment Share on other sites More sharing options...
mutra Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Macie złe zdjęcie etykiety sealanta Wolfgang. Będą jakieś nowe produkty przed piątkiem czy raczej nie, bo nie wiem czy mam już zamawiać czy może poczekać chwilę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dystrybutor Asia Krk Posted February 8, 2011 Author Dystrybutor Report Share Posted February 8, 2011 mutra, dzięki za wyśledzenie chochlika. Już poprawiłam. Przed piątkiem nie, nowości wejdą w marcu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malkolm Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 czy można się spodziewać kosmetyków victoria?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator rychu Posted February 8, 2011 Moderator Report Share Posted February 8, 2011 Bardzo fajny sklep. Podoba mi się układ strony internetowej Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzierzaGST Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 czy można przełączać się ze sklepu na stronke??nigdzie nie moge znaleźć tej opcji a w drugą stronę działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
senz Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 czy można przełączać się ze sklepu na stronke??nigdzie nie moge znaleźć tej opcji a w drugą stronę działa O to Ci chyba chodzi, nie ? -------------- Mam takie pytanie - czy planujecie rozszerzyć ofertę produktów Einszett ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dystrybutor Asia Krk Posted February 8, 2011 Author Dystrybutor Report Share Posted February 8, 2011 rychu dzięki! malkolm, w przyszłości nie jest to wykluczone, ale w najbliższym czasie raczej nie, to samo tyczy się Einszett. A w ogóle to piszcie jakie konkretnie by Was produkty interesowały, wszelkie sugestie pomogą nam przy rozszerzaniu oferty. dzierzaGST ...i wszystko jasne Dzięki senz, sama bym lepiej tego nie wyjaśniła Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts