SwissvaxDetail Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Szanowni Forumowicze, niniejszym chcielibyśmy poinformować, iż po ponad rocznej pracy, zaangażowania oraz włożonej energii postanowiliśmy stworzyć stronę www.swissvax-detailing.pl poświeconą pielęgnacji aut. Znajdziecie na niej nasze relacje zdjęciowe i video z wykonanych prac detailingowych jak również poznacie naszą pasję jaką jest auto detailing. Przy okazji chcielibyśmy Was poinformować, iż od dnia dzisiejszego 13.12.2010 został uruchomiony sklep Swissvax on-line www.sklep.swissvax-detailing.pl do którego serdecznie zapraszamy. Zapraszamy Zespół Swissvax Detailing Sprzedaż detaliczna, sklep i usługi tel.kom. +48 608 289 700 www.swissvax-detailing.pl biuro@swissvax-detailing.pl Sklep on-line www.sklep.swissvax-detailing.pl - zapraszamy do naszego sklepu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rise and Shine Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Gratulacje Panowie, bardzo estetyczna i przejrzysta strona, Wasze projekty zasługiwały na taką oprawę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master kecav Posted December 13, 2010 Master Report Share Posted December 13, 2010 Extra !!! Gratulacje - nareszcie sklep no i fajnie, że promocja !!! Zdążyłem się już zarejestrować. Wybieram towary, a tu..... akurat brak tego na czy mi najbardziej zależało. Mam więc od razu pytanie: Kiedy będzie dostępny Concorso Link to comment Share on other sites More sharing options...
lakikwap Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Kurcze powiem wam Panowie, że strona jest niesamowita i warto było na nią poczekać.. jest prawie tak samo dobra jak wasze prace Co do projektów, to oczywiście same superlatywy, ale! białego Forda Focus RS mam na tapecie, pewnie prosto od Was pojechał do AdrenalinaMotrosport na sesje zdjęciową Nawet jak oglądałem sesje mówię kurcze widze że jakiś detalingowiec ma tą furke, a tu to Wasza sprawka! Po 2 to ostatnio podczas padającego śniegu i pluchy na dworze pod moją pracą staną ten czarny Nissan GTR.. już trosze przybrudzony ale spod syfu bił dosłownie z niego błysk! Fajnie takie coś zobaczyć, pośród setek brudnych aut.. niestety ja też jeżdżę brudas brak miejsca gdzie można na spokojnie umyć i nawoskować swoje autko Pozdrawiam Was! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Evo Posted December 13, 2010 Administrator Report Share Posted December 13, 2010 No nareszcie ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fernando Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Dołączam z gratulacjami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator AreK Posted December 13, 2010 Administrator Report Share Posted December 13, 2010 Pięknie!!! Może kiedyś....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukwawa Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Gratuluję mowej strony Czy jest możliwość zakupu testerów wosków? Standardowo opakowania mają po 200 ml a w zestawie zauważyłem, że istnieją też po 50 ml? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maestro00 Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Sądząc po ankiecie na stronce, najwięcej odwiedzających jest chyba z forum Na pytanie: Jak czesto woskujesz samochód? Jak na razie odpowiedziało: 4 osoby; 1-3 razy do roku 8 osób; co miesiąc Czyli nie jest żle. Co ciekawe jeden ankietowany odpowiedział że NIGDY (o zgrozo). Przyznawać się który? Stronka i sklep super - najwyższa pora, szoda że w zimie ale zawsze P.S. Helikopter przebija wszystko, mógłby być nawet na stronie głównej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kabar Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 Strona bardzo ładna, galeria prac też. Jedyne co mnie "drażni" to opisy w Galerii. 90% aut ma opis typu "Auto przeszło kompletny treatment...". Tylko jeden opis jest typu "W tym aucie zastosowaliśmy renowację powłoki lakierniczej i czyszczenie tapcerki skórzanej" Rozumiem że angielskie słowa brzmią i wyglądają bardziej profesjonalnie, dodają jakiejś "magii" ale wydaje mi się że język polski jest na tyle bogaty w słownictwo że śmiało można robić opisy w naszym ojczystym języku. Jak to mawiał pewien Mistrz: "Polacy nie gęsi..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SwissvaxDetail Posted December 14, 2010 Author Report Share Posted December 14, 2010 Mam więc od razu pytanie: Kiedy będzie dostępny Concorso Wszystkie brakujące produkty będą dostępne po nowym roku zaś jeśli ktoś chciałby kupić produkt, którego nie ma na dzień dzisiejszy to proszę o zamówienie na email biuro@swissvax-detailing.pl do 23.12.2010, dla tych osób zapewniamy rabat świąteczny 15% Czy jest możliwość zakupu testerów wosków? Standardowo opakowania mają po 200 ml a w zestawie zauważyłem, że istnieją też po 50 ml? Niestety ale producent nie ma w sprzedaży pojemności mniejszych niż 200ml w oddzielnych pozycjach. Pozostaje tylko zestaw. Jedyne co mnie "drażni" to opisy w Galerii Uwagi mile widziane Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalMagnes Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 Nowa strona i sklep W zestawie Starter Kit http://sklep.swissvax-detailing.pl/inde ... r-kit.html jakie woski mamy do wyboru? Rozumiem, że pojemność 50 ml... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krz_p Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 chętnie bym zamówił wosk i cleaner ale mam wątpliwości jak zniosą podróż w mocno ujemnych temperaturach, bo na pewno kurier nie będzie się tym przejmował Link to comment Share on other sites More sharing options...
SwissvaxDetail Posted December 14, 2010 Author Report Share Posted December 14, 2010 W zestawie Starter Kit http://sklep.swissvax-det...tarter-kit.htmljakie woski mamy do wyboru? Rozumiem, że pojemność 50 ml... Do zestawu dobierasz dowolny wosk o pojemności 200 ml , woski 50ml (do aut) dostępne są tylko w zestawie Discovery Kit Link to comment Share on other sites More sharing options...
conrado Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 SwissvaxDetail, czyli jak to jest z ceną? 204zł + cena wosku 200ml? jeśli 204 za całość to biorę Link to comment Share on other sites More sharing options...
SwissvaxDetail Posted December 14, 2010 Author Report Share Posted December 14, 2010 chętnie bym zamówił wosk i cleaner ale mam wątpliwości jak zniosą podróż w mocno ujemnych temperaturach,bo na pewno kurier nie będzie się tym przejmował Bez obaw mamy sprawdzony system pakowania i wysyłki, z resztą to nie pierwsza nasza zima, w której wysyłaliśmy paczki. SwissvaxDetail, czyli jak to jest z ceną? 204zł + cena wosku 200ml? jeśli 204 za całość to biorę Niestety nie zestaw 204 zł + dowolny wosk za dopłatą Link to comment Share on other sites More sharing options...
conrado Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 no właśnie, to byłoby zbyt piękne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master kecav Posted December 16, 2010 Master Report Share Posted December 16, 2010 Fajne i udane zakupy . Dzięki. Bardzo szybka wysyłka - kurier się spisał na medal. Teraz mogę wreszcie potestować Swissvax'a Link to comment Share on other sites More sharing options...
SwissvaxDetail Posted December 17, 2010 Author Report Share Posted December 17, 2010 Dołącz do naszego profilu na facebook i śledź na bieżąco newsy, promocje i nasze prace klikając Lubię to! Pozdrawiamy Zespół Swissvax Detailing Link to comment Share on other sites More sharing options...
krz_p Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 kiedy będzie dostępny autobahn? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bumblebee Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 Kiedy będzie dostępny Lotos Protectant Set? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SwissvaxDetail Posted December 20, 2010 Author Report Share Posted December 20, 2010 kiedy będzie dostępny autobahn? Kiedy będzie dostępny Lotos Protectant Set? Niedługo po nowym roku. Info będzie na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bumblebee Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 SwissvaxDetail, napisałem do Was maila odnośnie usług, czy mógłby ktoś odpisać? Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
SwissvaxDetail Posted December 20, 2010 Author Report Share Posted December 20, 2010 SwissvaxDetail, napisałem do Was maila odnośnie usług, czy mógłby ktoś odpisać? Dzięki Wiadomość wysłana Link to comment Share on other sites More sharing options...
bumblebee Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 Wiadomość wysłana No dzięki, zastanawiam się czy kupować u Was kosmetyki czy odda Wam auto. Wiem, że kosmetyki starczają na więcej niż jeden raz ale moja praca z tym samochodem nie przypomina Waszym ze zdjęć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts