SwissvaxDetail Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 Witamy Tym razem przedstawiamy wam „nowe” Porsche Cayenne S. Auto miało na swoim koncie 1000km! Dostaliśmy zlecenie na zabezpieczenie nowego auta. Po przyjeździe wszystko zapowiadało się spokojnie, wnętrze wyglądało ok - delikatne odświeżenie + zabezpieczenie, felgi i silnik w bardzo dobrej kondycji wizualnej. Natomiast problem nastąpił gdy przystąpiliśmy do inspekcji lakieru.....no i zaczęło się - Do korekty użyliśmy pasty 3M Fast Cut Plus i Cleaner Fluid Professional na padach Swissvax. Po udanej korekcie zabezpieczyliśmy lakier woskiem Swissvax Shield™ w dwóch warstwach dodatkowo wygrzanych promiennikiem IR. Pozdrawiamy Swissvax Detailing Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Evo Posted December 3, 2010 Administrator Report Share Posted December 3, 2010 Na żywo wyglądał równie okazale, jak zwykle super praca To przykład jak wygląda większość nowych aut,nawet tych co nie zdążyły wyjechać z salonu, ale "opiekuńcza" ręka dealera już się nimi zajęła. Choć tutaj to chyba myjnia ręczna była grana z tego co pamietam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 Jak moze być nowe auto w takim stanie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spons Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 Oj wierz mi ze moze, jak zobaczylem gabke i wode ktora myja nowe auta przygotowujac na salon to az mnie dreszcze przeszly... Gratuluje, praca jak zwykle pierwsza klasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
npiotr Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 no w salonach nie mają pojęcia ja myć nowe samochody i je pielęgnować. każdy salon samochodowy powinien zatrudniać odpowiedniego człowieka , który się na tym zna i odpowiednio przygotuje auta do sprzedaży. Super praca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator AreK Posted December 3, 2010 Administrator Report Share Posted December 3, 2010 Swego czasu bardzo często dostarczałem towar do jednego z renomowanych salonów VW-AUDI w Poznaniu. Prawda jest taka. Auto mył zawsze "młody" nie przestrzegając żadnych zasad zdrowego rozsądku. Wasz projekt? Nie ma się co rozpisywać. Pierwsza klasa jak zawsze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal55yh Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 Takie auto za tyle pieniędzy tak zniszczyć, i to w salonie. Wstyd! Ale po operacji wygląda świetnie, zresztą jak każdy wasz projekt. Pozdrawiam i gratuluję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lakikwap Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 SwissvaxDetail, powinni zobaczyć to ludzie z porsche, szczeny by im opadły mam nadzieje że właściciel poinformowany o "regułach gry" i chętny do współpracy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 Dobra robota, nie ukrywam ze ten cayenne jest b brzydki. Wedlug mnie ten poprzedni model byl ladniejszy. Ten troche jak KIA wyglada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camel- Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 Kamil, z KIA sie nie nabijaj, bo projektuje je gościu z Audi Co do Prosiaka... dalej nie rozumiem jak mozna tak lakier porysować. A przecież miękki nie jest. Miał jakieś takie miejscowe rysy... Jak oni to zrobili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZyBA Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 Gratulacje jak zwykle profi robota tylko szkoda bo teraz szybko pewnie będzie bardzo brudne ale zalezy że zaparkuje wszędzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator CleanerFreak Posted December 5, 2010 Administrator Report Share Posted December 5, 2010 Dobra robota, nie ukrywam ze ten cayenne jest b brzydki. Jak na "b.brzydkie auto" bardzo dobrze się sprzedaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fernando Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 Kamil napisał/a: Dobra robota, nie ukrywam ze ten cayenne jest b brzydki. Jak na "b.brzydkie auto" bardzo dobrze się sprzedaje. Wszystko jest kwestią gustu. Jak nie bardzo lubię design Porsche, to właśnie nowy Cayenne mi się nawet podoba Oczywiście gratulacje dla Huberta za robotę i świetną relację (ale to tylko formalność ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts