Jump to content

LIDL - aktualne promocje

login

Recommended Posts

silikon spray , i ten anty-rust spray cos w rodzaju WD40 sprawdzone polecam jak za ta cene okej mieli w poprzedniej akcji chyba na poczatku czerwca z W5 pianke do tapicerek czyszczenie słabe ale fajny zapach jedyny plus :)

A przejdę się do Lidla i zobacze co mają. Ściereczek polerskich kupie sobie jeszcze jedno opakowanie bo jestem super zadowolony z nich (nie mylić z tymi all purpose paper towels). Ciekaw jestem Tajer Szpraja i Endżyn Klinera :) Aha - a ten koncentrat do sprysków - używałem w tamtą zimę i dawał radę. Za 5zł jest super ;)

Camel-, Ja wcześniej kupiłem spray do opon i jak za taką cenę to warto kupić - auto ładnie wygląda a czarne opony to taka wisienka dla całodziennej pracy szykowaniu auta :)

Trwałość może nie jest za długa, ale jak chcesz, żeby auto nabrało wyglądu - polecam.

Właśnie dzisiaj byłem i przyglądałem się co tam mają i oprócz tego co jest w gazetce jest również taki zestawik składający się z gąbki i kilku ściereczek. Jakbyście dali znać czy sa coś warte to byłoby fajnie. Niestety nie zdążyłem się im przyjrzeć ani nawet ceny nie zobaczyłem bo Żonka mnie ściągnęła od półki (nie należy drażnić lwa!!!!!!!! ;) )

NIE POLECAM środka engine cleaner w spreju. Ma brzydki drażniacy zapach, po dłuższym kontakcie z oparami (nawet na powietrzu) dostałem zawrotów głowy, skuteczność bardzo przeciętna

Tak tylko z ciekawości spytam, robiłeś tylko tym sprayem? Bo na odwrocie przeczytałem że trzeba z rozpuszczalnikiem stosować (np benzyną).

ta seledynowa rekawice z lidla kupilem z ciekowoaci.

starannie wykonana, dobrze lezy na dloni ale jakas taka malutka, kto ma wielka lape to ma problem :]

myje dobrze, ale bez rewelacji, z tanich fredzli to leprze sa mafry i niebieska gabka z kauflandu.

ale i tak do dobrego i zadowalajacego mycia wole merno wash mitt.

Myłem dzisiaj samochód z użyciem tej rękawicy,

- wchłania bardzo dużo wody co za tym idzie staje się cieżka i srednio wygodna podczas mycia, ściągnąłem z dłoni i myjąc trzymałem jak gąbke wtedy było OK,

- frędzle są z obu stron wieć można ją obracać

W tej cenie :good:

NIE POLECAM środka engine cleaner w spreju. Ma brzydki drażniacy zapach, po dłuższym kontakcie z oparami (nawet na powietrzu) dostałem zawrotów głowy, skuteczność bardzo przeciętna

Tak tylko z ciekawości spytam, robiłeś tylko tym sprayem? Bo na odwrocie przeczytałem że trzeba z rozpuszczalnikiem stosować (np benzyną).

Tak, robiłem tylko tym sprayem. Ale skoro należy używać z rozpuszczalnikiem to jaki sens? sam rozpuszczalnik dobrze sobie poradzi (przy okazji niszcząc to i owo :P )

Tak, robiłem tylko tym sprayem. Ale skoro należy używać z rozpuszczalnikiem to jaki sens? sam rozpuszczalnik dobrze sobie poradzi (przy okazji niszcząc to i owo )

Dokładnie, dlatego też odpuściłem tego zakup, a stał na półce gdzie promocja: 5,99 ;)

A ja w sumie z ciekawości się skusiłem, benzyna ekstrakcyjna 4zł za flaszkę to razem nie tak drogo ;)

Dodatkowo jak już była promocja to ten de-icer i to coś do klimy zakupiłem. Jak nie będzie super efektów to szkoda, ale przynajmniej kasy w błoto za dużo nie poszło :)