menior 283 Posted January 28, 2019 Report Share Posted January 28, 2019 @PROPER o ile kojarze sa na wszystkich stacjach BP Link to post Share on other sites
DaV 171 Posted January 29, 2019 Report Share Posted January 29, 2019 Wunderbaum invisi nadal pachnie ale stracił sporo na sile. Teraz jest wyczuwalny tylko gdy odpalę nawiew. Póki co mamy 19 dni i dalej go czuć więc w sumie nie najgorsza opcja, za 15zł dostajemy 4 zapachy gdzie jeden potrafi potrzymać śmiało te 2 tyg z całkiem dobrą intensywnością. Mogli by zrobić black classic wtedy całkiem bym pokochał tę serię invisi Link to post Share on other sites
Adaszek96 64 Posted February 3, 2019 Report Share Posted February 3, 2019 Miał ktoś styczność z zapachem skóry od Poorboy's bądź Chemical Guys? Link to post Share on other sites
Moderator krd 175 Posted February 3, 2019 Moderator Report Share Posted February 3, 2019 @Adaszek96, jak lubisz temat pachnącej skóry to obydwa się sprawdzą - mi osobiście ta woń kompletnie nie leży Chemical Guy's jeżeli jest tak samo trwały jak Stripper to sądzę, że byłby okej 1 Link to post Share on other sites
D@ViD 1,679 Posted February 4, 2019 Report Share Posted February 4, 2019 Perfumy od Fresso zapowiadają się ciekawie kurcze, że też zawsze jest ten problem ze przez internet nie idzie się zdecydować jaki kupic heheh Nie ma jak powąchać Link to post Share on other sites
Mumins 202 Posted February 18, 2019 Report Share Posted February 18, 2019 Kupował już ktoś Fresso i może się wypowiedzieć nt. danego zapachu i trwałości? Link to post Share on other sites
Badii23 7 Posted February 18, 2019 Report Share Posted February 18, 2019 @Mumins mam buteleczkę Gentleman i zapach jest powiedziałbym ostry. Kojarzy mi się z kosmetykami Bond które stosuje mój dziadek. Nie zrozumcie mnie, że to dziadkowy zapach, wręcz przeciwnie, zapach jest długo wyczuwalny szczególnie w temperaturze 21° i bardzo przyjemny. Mam jeszcze zawieszkę snow pearl ale czeka na swoją kolej 1 Link to post Share on other sites
szpyrek 6 Posted February 19, 2019 Report Share Posted February 19, 2019 Kupiłem dzisiaj czerwonego ludziska MrMrs, niby z opakowania powinien pachnieć mięta pieprzowa ale mój nos bardziej podpowiada że to słodka poziomka delikatnie złamana mięta rodzaju mietowych cukierków pudrowych. Nie było za dużego wyboru bo zostały jeszcze białe i żółte. Będę szukał czarnych jak ten zuzyje. Cena z BP 25,99 Link to post Share on other sites
Adamek1 0 Posted March 4, 2019 Report Share Posted March 4, 2019 Rituals ma fajne zapachy, takie kawałki drewna nasączone aromatem. Super zapach i długo się utrzymuje, wiec kiedys przy okazji warto kupic, bo chyba w Polsce nie ma Link to post Share on other sites
tombk02 0 Posted March 8, 2019 Report Share Posted March 8, 2019 Jakiś czas temu miałem: -Valet Pro o zapachu ogórka. Pachniał dośc przyjemnie ale nie za mocno. Natomaist polecam zapachy z Yankee Candle. naprawde dośc dlugo się utrzymuja. Link to post Share on other sites
Maciej WTN 9 Posted March 8, 2019 Report Share Posted March 8, 2019 12 minut temu, tombk02 napisał: Jakiś czas temu miałem: -Valet Pro o zapachu ogórka. Pachniał dośc przyjemnie ale nie za mocno. Natomaist polecam zapachy z Yankee Candle. naprawde dośc dlugo się utrzymuja. Jaki zapach miałeś i w jakies formie od Yankee? Ze swojej strony moge polecić zawieszki Diament zapachy. Miałem dwa i trwałość na prawde rewelacyjna. Ostatnią otworzyłem na samym początku stycznia. Teraz ją wyciągnąłem z auta i wisi w garazu, jak ktoś wchodzi to sie pyta co tak pachnie Link to post Share on other sites
Birkhof 298 Posted March 8, 2019 Report Share Posted March 8, 2019 Nie zapadły mi w pamięci, więc nie były mega śmierdzące ani mega fajnie pachniały. Przeciętne, trwałość raczej też. Osobiście najbardziej mi siadły klasyczne puszki i zapachy od Shiny. Czy miał ktoś styczność z olejkiem o zapachu skóry od Colourlock'a? Ja mam korzystam juz dwa lata - pytaj:)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to post Share on other sites
tombk02 0 Posted March 11, 2019 Report Share Posted March 11, 2019 W dniu 8.03.2019 o 10:50, Maciej WTN napisał: Jaki zapach miałeś i w jakies formie od Yankee? Ze swojej strony moge polecić zawieszki Diament zapachy. Miałem dwa i trwałość na prawde rewelacyjna. Ostatnią otworzyłem na samym początku stycznia. Teraz ją wyciągnąłem z auta i wisi w garazu, jak ktoś wchodzi to sie pyta co tak pachnie Hej, Miałem zwykłe zawieszki- dokładniej taki 3-pak:https://www.goodies.pl/car-jar-varienty-pack/504-afternoon-picnic.html Z tego co pamiętam wsyztskie bardzo intesywnie i długo pachniały. Najbardziej podobała mi się Wiśnia, vanilia lime a na koncu vanilia cupcake - poniewaz był strasznie słodki dla mnie wręcz duszący. Link to post Share on other sites
rustin 7 Posted March 11, 2019 Report Share Posted March 11, 2019 Kiedyś udało mi się kupić od kogoś patyczki zapachowe waniliowe. Kojarzy ktoś gdzie można nabyć lub jak się nazywa? Wygląda jak patyk drewniany lub paluszek do jedzenia Link to post Share on other sites
Birkhof 298 Posted March 11, 2019 Report Share Posted March 11, 2019 Kiedyś udało mi się kupić od kogoś patyczki zapachowe waniliowe. Kojarzy ktoś gdzie można nabyć lub jak się nazywa? Wygląda jak patyk drewniany lub paluszek do jedzenia Patyczki rattanowe?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to post Share on other sites
rustin 7 Posted March 12, 2019 Report Share Posted March 12, 2019 Patyczki rattanowe?Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkCoś takiego. Kojarzy mi się że firma to CS... Link to post Share on other sites
PiterG 210 Posted March 15, 2019 Report Share Posted March 15, 2019 Macie zapachy fresso ? Jak z trwałością ? Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
clavikord 29 Posted March 15, 2019 Report Share Posted March 15, 2019 Od miesiąca wisi u mnie Fresso. Jak na tą temperature trzyma się bardzo dobrze, przy wsiadaniu zapach jest cały czas wyczuwalny Link to post Share on other sites
Strus 813 Posted March 29, 2019 Report Share Posted March 29, 2019 Ja powiesiłem Fresso Snow Pearl i po 3 dniach wyjąłem zawieszkę z auta. Zmęczył mnie ten zapach mocno. Sugar Love zawisło w innym aucie i właścicielka zadowolona. Mnie ten również kompletnie nie podszedł Link to post Share on other sites
Strus 813 Posted April 2, 2019 Report Share Posted April 2, 2019 Ale szukamy dalej. Od dzisiaj testuję takie cudaki 1 Link to post Share on other sites
rustin 7 Posted April 6, 2019 Report Share Posted April 6, 2019 Coś takiego. Kojarzy mi się że firma to CS... Nikt nie kojarzy? Link to post Share on other sites
StreamHD 43 Posted April 16, 2019 Report Share Posted April 16, 2019 Mogę już potwierdzić, że CALIFORNIA CAR SCENTS - LA JOLLA LEMON czyli cytrynowy trzyma już miesiąc i nadal czuć wyraźnie zapach. Można brać / polecać. Link to post Share on other sites
Guest Posted April 17, 2019 Report Share Posted April 17, 2019 @StreamHD kupiłem ostatnio wersję Fresh Linen (zapach świeżego prania) - siadł na tyle znajomym że zamówiłem do biura wczoraj 7szt do innych samochodów Link to post Share on other sites
StreamHD 43 Posted April 18, 2019 Report Share Posted April 18, 2019 Fresh Linen to był pierwszy jaki kupiłem z CS. Skusił mnie własnie zapach świeżego prania, który bardzo lubię ale CS nie zabardzo się udało go odtworzyć Link to post Share on other sites
Guest Posted April 18, 2019 Report Share Posted April 18, 2019 @StreamHD trochę pachnie jak płyn do płukania taki niuchnięty prosto z bańki Jeśli lubisz klimaty zapachu świeżego prania (albo takiego lekarskiego kitla) to sprawdź sobie Lalique White - zapach który się kocha albo nienawidzi, często porównywany do zapachu świeżo wypranych koszul Link to post Share on other sites
Recommended Posts