Jump to content

Twój arsenał 3

Recommended Posts

58 minut temu, Putkowski07 napisał(a):
Ja wolę zamówić przez stronę niz allegro by allegro sobie prowizji nie doliczyło dla sprzedawcy. Wolę wydać 4 zł więcej ale wiem że sklep zarobi uczciwiej  

A co jest nieuczciwego w Allegro? Każdy przecież zna zasady. Dla mnie dziwne jest, że na Allegro, mimo prowizji, bywa taniej niż e-sklepie, który tam sprzedaje.

Wysłane z mojego SM-S916B przy użyciu Tapatalka

Nareszcie część mojego "Black Friday" dotarła 🙂

20231122_144550.jpg.f9e971e9846255e4b576e0ea58d562df.jpg

Jako że dziś byłem w okolicach dystrybutora Aenso to wpadł jeszcze zapach z energy drinkiem w gratisie . Fajnie bo okazało się że na IE dystrybutorami marki są Polacy 😁

20231122_132452.jpg.f0bb49abaf615db3d2042cb8600fb053.jpg

• Lubię to 8

@damian_acc  Moje osobiste zdanie o tych fibrach jest takie, że są bardzo przeciętne, strasznie gubią włoski, mimo wielokrotnego prania. Kupiłem kiedyś 30szt na promocji właśnie w motogo - teraz służą jako ściery w domu. Drugi raz bym ich nie kupił,

• Lubię to 1

@pablo15005 starałem się dla nich znaleźć jakieś zastosowanie gdzie włoski nie będą wrywane i do zastosowań domowych się nadają, choć z myciem luster czy szyb trzeba też uważać bo kudlą. Kiepskie, porównując do nich mikrofibry z Castoramy, te co można w paczce po 50 sztuk bodajże kupić i wychodzi po 2.50 sztuka, to te z casto to są rewelacyjne.

• Lubię to 1