Jump to content

Ciekawe kanały na YT z detalingiem

Recommended Posts

Czy znacie jakieś fajne kanały na YT w tematyce detalingu? Jakieś porównania, testy, poradniki, prezentacje produktów itp coś może jak ma kanał @mx_nowicki. Nie koniecznie w języku polskim bo takich to pewnie będzie mało.

4 godziny temu, Arkeolowy napisał:

Ten SwagTV to jest dramat nie wiem jak można go oglądać, niech tam dalej nakłada jakieś Woski typu HADES do nagrobków :roll:

Źle robi robotę, tworzy jakieś mity czy coś innego nie tak z jego "detailingiem"  ?

• 1 month later...
Ammo nyc
±1. Larry ma naprawd3 spoko kanał. Detailingi nie tylko. Trochę tylko męczy już tym lokowaniem swoich produktów i maszyn rupesa, ale jak to się mówi: biznes to biznes ;)

• 2 years later...

Jedna z lepszych recenzji/testów, jakie ostatnio oglądałem. Dodatkowo sporo się dowiedziałem (z filmu i komentarzy) odnośnie grafenu w detailingu. Okazuje się, że to zachłystywanie się technologią grafenową w kosmetyce samochodowej jest trochę przedwczesne... I z tym dodatkiem grafenu w składzie kosmetyków samochodowych jest nie do końca tak, jak mi się wydawało...

Jestem po pierwszych zabawach z powłoką grafenową i jest dużo niedociągnięć, najgorsze jest chyba to, że ten grafen jakby trzeba dotrzeć.

Ale produkt w fazie produkcji, więc spodziewałem się tego, ale jeb.nięcie ma konkret.

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Może nie do końca w temacie, ale czy słyszeliście o ujawnieniu (pomijając, czy to prawda, chociaż wychodzi na to, że tak) stawek Pan The Organizer'a za recenzje produktów do detailingu na jego kanale ? Za recenzję produktu liczy sobie 16.000 USD, a "jedyne" 11.000 USD liczy sobie za pierwszą recenzję produktu producenta, którego jeszcze nie recenzował. To rzeczywiście stawia pod znakiem zapytania uczciwość i rzetelność recenzji Pan The Organizer... W jego obronie na razie stanął Scott z Dallas Paint Correction (swoją drogą nie przepadam za tym detailerem). Obaj próbują dojść, skąd youtuber, który zamieścił na YT materiał na temat PTO, uzyskał informacje o stawkach PTO. Osobiście nie przepadam za PTO, gdyż większość (o ile nie wszystkie) recenzje były polecającymi recenzowane produkty jako świetne i "sztosowate". Poza tym PTO nie jest i nigdy nie był zawodowym detailerem, a w swoich recenzjach setek produktów chwali się, że wszystkie je dokładnie przetestował i sprawdził (co - wg mnie - jest niemożliwe) - dlatego nie jest on moim wiarygodnym źródłem informacji o produktach detailingowych. Jednak jego stawki zaskoczyły mnie... Ok - rozumiem, że teraz te recenzje są jego podstawowym źródłem utrzymania, ale wiarygodny i uczciwy recenzent powinien zamieścić info w recenzji, że jest ona sponsorowana przez producenta recenzowanego produktu... Jest niewielu detailerów recenzujących w sieci produkty, którym (w ograniczonym zakresie) wierzę i których opinie mogą wpłynąć na moją decyzję o zakupie danego produktu. PTO (i kilku innych) na pewno nie należy do tej grupy...

• Lubię to 1