Pepiko Posted March 16, 2018 Report Share Posted March 16, 2018 Czy znacie jakieś fajne kanały na YT w tematyce detalingu? Jakieś porównania, testy, poradniki, prezentacje produktów itp coś może jak ma kanał @mx_nowicki. Nie koniecznie w języku polskim bo takich to pewnie będzie mało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiterG Posted March 16, 2018 Report Share Posted March 16, 2018 Poszukaj bo chyba byl juz podobny temat...Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator BiałyGTi Posted March 16, 2018 Moderator Report Share Posted March 16, 2018 @Pepiko zobacz sobie jesli jeszcze nie znasz XaronFR Link to comment Share on other sites More sharing options...
D@ViD Posted March 16, 2018 Report Share Posted March 16, 2018 @Pepiko SWAGTV AUTODETAILING / LIFESTYLE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkeolowy Posted March 16, 2018 Report Share Posted March 16, 2018 Ten SwagTV to jest dramat nie wiem jak można go oglądać, niech tam dalej nakłada jakieś Woski typu HADES do nagrobków Link to comment Share on other sites More sharing options...
D@ViD Posted March 16, 2018 Report Share Posted March 16, 2018 fajnie gada luzak niezły Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlimaxss Posted March 16, 2018 Report Share Posted March 16, 2018 Godzinę temu, BiałyGTi napisał: XaronFR +1. Widziałem sporo jego testów. Naprawde spoko, chwali kosmetyki SG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel87 Posted March 16, 2018 Report Share Posted March 16, 2018 White Detail's Link to comment Share on other sites More sharing options...
lol19pl Posted March 16, 2018 Report Share Posted March 16, 2018 @Arkeolowy ten wosk do nagrobków to miała być taka prowokacja, z tego co ja widziałem. Od siebie dodam: Forensic Detailing Channel Link to comment Share on other sites More sharing options...
ct240 Posted March 16, 2018 Report Share Posted March 16, 2018 Ammo nyc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kryman Posted March 16, 2018 Report Share Posted March 16, 2018 Kiedyś ciekawy był jeszcze Auto Fetish Detail, ale teraz to tylko debadging, debadging i debadging ... ale dla kogoś kto go nie zna to na pewno znajdzie coś dla siebie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepiko Posted March 16, 2018 Author Report Share Posted March 16, 2018 Super dzięki wszystkim za propozycje, będzie co pooglądać jak ktoś jeszcze jakiś zna to chętnie zobaczę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StreamHD Posted March 16, 2018 Report Share Posted March 16, 2018 4 godziny temu, Arkeolowy napisał: Ten SwagTV to jest dramat nie wiem jak można go oglądać, niech tam dalej nakłada jakieś Woski typu HADES do nagrobków Źle robi robotę, tworzy jakieś mity czy coś innego nie tak z jego "detailingiem" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Gugu33 Posted May 8, 2018 Report Share Posted May 8, 2018 Coś po polsku oprócz MXN i Swag?Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
YOBACK Posted May 8, 2018 Report Share Posted May 8, 2018 @Marcin Gugu33 Ogólnie możesz zawsze włączyć zagranicznych i nacisnąć napisy po polsku na YT. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.r. Posted May 9, 2018 Report Share Posted May 9, 2018 Ammo nyc ±1. Larry ma naprawd3 spoko kanał. Detailingi nie tylko. Trochę tylko męczy już tym lokowaniem swoich produktów i maszyn rupesa, ale jak to się mówi: biznes to biznes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eidos71 Posted October 3, 2020 Report Share Posted October 3, 2020 Jedna z lepszych recenzji/testów, jakie ostatnio oglądałem. Dodatkowo sporo się dowiedziałem (z filmu i komentarzy) odnośnie grafenu w detailingu. Okazuje się, że to zachłystywanie się technologią grafenową w kosmetyce samochodowej jest trochę przedwczesne... I z tym dodatkiem grafenu w składzie kosmetyków samochodowych jest nie do końca tak, jak mi się wydawało... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZIADZIA Posted October 4, 2020 Report Share Posted October 4, 2020 Jestem po pierwszych zabawach z powłoką grafenową i jest dużo niedociągnięć, najgorsze jest chyba to, że ten grafen jakby trzeba dotrzeć. Ale produkt w fazie produkcji, więc spodziewałem się tego, ale jeb.nięcie ma konkret. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Streat Posted October 6, 2020 Moderator Report Share Posted October 6, 2020 @Eidos71 ja to bym chciał wiedziec jaka on tasme uzył ? Myjen, zalewa woda, myjka cisnieniowa a ona nawet nie drgneła Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eidos71 Posted October 7, 2020 Report Share Posted October 7, 2020 9 godzin temu, Streat napisał: @Eidos71 ja to bym chciał wiedziec jaka on tasme uzył ? Nie Ty jeden... W komentarzach jest kilka takich zapytań. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoBee Posted November 15, 2020 Report Share Posted November 15, 2020 To może się podzielę moim ulubionym kanałem detailingowym. Wysoka jakość video, audio, piękne auta, ogromna wiedza i doświadczenie, rzetelne testy produktów. https://www.youtube.com/channel/UCOcVjrjvQmciOGWexARl_ZAI'm back motherlovers! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZIADZIA Posted January 29, 2021 Report Share Posted January 29, 2021 DZIADZIA ruszył na FB, chętnych zapraszam https://www.facebook.com/groups/860279641182987/?ref=share 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0l5 Posted April 9, 2021 Report Share Posted April 9, 2021 porównanie powłok ceramicznych na felgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
devilsky Posted April 10, 2021 Report Share Posted April 10, 2021 W dniu 9.04.2021 o 16:45, b0l5 napisał: porównanie powłok ceramicznych na felgi Powłok na plastiki zewnętrzne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eidos71 Posted April 19, 2021 Report Share Posted April 19, 2021 Może nie do końca w temacie, ale czy słyszeliście o ujawnieniu (pomijając, czy to prawda, chociaż wychodzi na to, że tak) stawek Pan The Organizer'a za recenzje produktów do detailingu na jego kanale ? Za recenzję produktu liczy sobie 16.000 USD, a "jedyne" 11.000 USD liczy sobie za pierwszą recenzję produktu producenta, którego jeszcze nie recenzował. To rzeczywiście stawia pod znakiem zapytania uczciwość i rzetelność recenzji Pan The Organizer... W jego obronie na razie stanął Scott z Dallas Paint Correction (swoją drogą nie przepadam za tym detailerem). Obaj próbują dojść, skąd youtuber, który zamieścił na YT materiał na temat PTO, uzyskał informacje o stawkach PTO. Osobiście nie przepadam za PTO, gdyż większość (o ile nie wszystkie) recenzje były polecającymi recenzowane produkty jako świetne i "sztosowate". Poza tym PTO nie jest i nigdy nie był zawodowym detailerem, a w swoich recenzjach setek produktów chwali się, że wszystkie je dokładnie przetestował i sprawdził (co - wg mnie - jest niemożliwe) - dlatego nie jest on moim wiarygodnym źródłem informacji o produktach detailingowych. Jednak jego stawki zaskoczyły mnie... Ok - rozumiem, że teraz te recenzje są jego podstawowym źródłem utrzymania, ale wiarygodny i uczciwy recenzent powinien zamieścić info w recenzji, że jest ona sponsorowana przez producenta recenzowanego produktu... Jest niewielu detailerów recenzujących w sieci produkty, którym (w ograniczonym zakresie) wierzę i których opinie mogą wpłynąć na moją decyzję o zakupie danego produktu. PTO (i kilku innych) na pewno nie należy do tej grupy... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts