krzygaj Posted January 5, 2018 Report Share Posted January 5, 2018 Koledzy czy możecie polecić jakieś dobre nakolanniki do pracy przy aucie? Czy na forum mamy jakiś dział poświęcony garderobie detailingowej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lol19pl Posted January 5, 2018 Report Share Posted January 5, 2018 Nakolanniki to pikuś, gdzie można taki jeździk znaleźć jak w tym filmie w 3:55 Wysłane z mojego DUK-L09 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzygaj Posted January 5, 2018 Author Report Share Posted January 5, 2018 Dzięki, ale mi chodzi o nakolanniki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator BiałyGTi Posted January 5, 2018 Moderator Report Share Posted January 5, 2018 1 godzinę temu, krzygaj napisał: Koledzy czy możecie polecić jakieś dobre nakolanniki do pracy przy aucie? Czy na forum mamy jakiś dział poświęcony garderobie detailingowej? szukaj w obi, castorama dział dla glazurników maja fajne piankowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator AreK Posted January 5, 2018 Administrator Report Share Posted January 5, 2018 Ja używam Yato. Nie narzekam na izolację choć mogłyby być bardziej ergonomiczne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzygaj Posted January 5, 2018 Author Report Share Posted January 5, 2018 @AreK a jak z wycieraniem się tej powierzchni silikonowej/plastikowej? wystarczą na dłużej niż 1 sezon? Z tego co widzę, to chyba są mocowane na rzepy - jak to się sprawdza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator AreK Posted January 5, 2018 Administrator Report Share Posted January 5, 2018 Żel wg mnie jest pancerny. Rzep jest ok. Czasami się przesuwają ale to chyba nieuniknione gdy zakładamy je na spodnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek1419 Posted January 5, 2018 Report Share Posted January 5, 2018 Jeżeli szukacie super wygodnych i trwałych nakolanikow to polecam firmy IRWIN I-GEL za ok stówke na allegro. Naprawdę są mega trwałe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts