AG80 Posted October 15, 2017 Report Share Posted October 15, 2017 Witajcie Temat poświęcony na dyskusje, pytania dotyczące kalendarza KA 2018. Jeśli macie jakieś ciekawe pomysły, które mogłyby uatrakcyjnić kalendarz, piszcie. ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jak od kilku lat format będzie ten sam czyli A3 13 stron + ewentualnie 14 strona z logo wszystkich partnerów jak 2 lata temu (zobaczymy) Cena startowa będzie ta sama 45zł + kw 12zł polecony ~PRIORYTET w tym roku~ + 1 naklejka do wyboru, może coś jeszcze drobnego jak się wyrobię. W tym roku, żeby zachęcić więcej osób, chcę wśród wszystkich zamawiających rozlosować 3 kalendarze wraz z wysyłką gratis. (1 osoba 1 szt) Rozlosujemy także koszulkę, to będzie koszulka przedpremierowa , na wiosnę ruszy temat ogólny z koszulkami KA... Pozostaje wybrać sposób losowania, mogę to zrobić ja, ktoś z moderatorów, albo wpiszcie jakiś sposób, który będzie przejrzysty dla wszystkich. Od 3 edycji mamy duże wsparcie finansowe forumowych partnerów handlowych i myślę, że tym razem też będzie spore zainteresowanie z ich strony. ============================================= Przypomnę jak to wyglądało w zeszłym roku: Zamówionych kalendarzy było 61 szt, od partnerów było 1400zł. Po przeliczeniu cena ostateczna wyniosła: 22 zł/szt 1400zł ÷ 61szt = 23zł dotacji 45zł - 23zł = 22zł ============================================= Pod tym linkiem jest temat, w którym możecie zgłaszać swoje zdjęcia do kalendarza. Zapraszam do rozmowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fredi88 Posted October 15, 2017 Report Share Posted October 15, 2017 To ja zadam dość istotne pytanie... Do kiedy termin przesyłania zdjęć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AG80 Posted October 15, 2017 Author Report Share Posted October 15, 2017 Wstępnie do końca miesiąca, ale co roku jest trochę przedłużany ze względu na małą ilość zdjęć. Może ustalmy do 5 listopada, napisze w temacie zdjęć... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KHOT Posted October 15, 2017 Report Share Posted October 15, 2017 48 minut temu, AG80 napisał: Temat poświęcony na dyskusje, pytania dotyczące kalendarza KA 2018. Jak od kilku lat format będzie ten sam czyli A3 Zapraszam do rozmowy Bardzo będę nalegał na rozważenie dużego rozmiaru, A3 to strasznie mały format jak na kalendarz, szczególnie jeżeli będzie wiele zdjęć na stronę, to one gubią się w takich miniaturkach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AG80 Posted October 15, 2017 Author Report Share Posted October 15, 2017 Zastanowimy się nad formatem A2, czy jeszcze ktoś jest za? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrisAGC Posted October 15, 2017 Report Share Posted October 15, 2017 Też jestem za większym formatem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KHOT Posted October 15, 2017 Report Share Posted October 15, 2017 18 minut temu, AG80 napisał: Zastanowimy się nad formatem A2, czy jeszcze ktoś jest za? To dodam że może chociaż mała część nakładu za dodatkową opłatą? Ja chętnie zamówię, pewnie nie będę jedynym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artur19937 Posted October 15, 2017 Report Share Posted October 15, 2017 Ja jestem chętny na A2 i A3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AG80 Posted October 21, 2017 Author Report Share Posted October 21, 2017 Jest już 7 partnerów chętnych do udziału w kalendarzu. Czekam na informację od innych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreQu Posted October 26, 2017 Report Share Posted October 26, 2017 Ja proponuję ( jeśli jest taka możliwość ) to wrzucenie informacji dot. kalendarza na główną stronę. Chyba w tamtym roku tak było, jeśli dobrze pamiętam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D@ViD Posted October 27, 2017 Report Share Posted October 27, 2017 Nie wiem jak wyglądał kalendarz w zaszłym roku, ale byłbym zainteresowany i też myślę, że większy format będzie lepszy. Dorzucam też od siebie propozycje (zdjęcia) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrisAGC Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 I co z tym kalendarzem w tym roku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlimaxss Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 Też format A2 będzie ok😊😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
keza Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 Spoko może być większy A2, będzie nas dobrze reprezentował Link to comment Share on other sites More sharing options...
AG80 Posted January 1, 2018 Author Report Share Posted January 1, 2018 Jest już temat zamówień. Przepraszam wszystkich za duże opóźnienie, za brak formatu A2, może za rok. Zamówienia tylko do 10 stycznia. Potem szybki druk i wysyłka. Link: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AG80 Posted January 4, 2018 Author Report Share Posted January 4, 2018 Do wszystkich zainteresowanych,termin zamówień jest do 10 stycznia z wiadomych powodów. Nie przewidujemy dodruku. Zatem wszyscy chętni muszą się pospieszyć. Pamiętajcie, wśród zamawiających będzie wylosowana 1 koszulka gratis W tej chwili zamówionych jest 40 szt zatem cena kalendarza = 20zł 1000zł : 40 szt = 25zł dopłaty czyli 45 zł - 25 zł = 20 zł za sztukę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts